Lussebullar.. Check!!! Har nu bakat sats.n...

2011-11-29_22_28 (MMS)

Lussebullar.. Check!!! Har nu bakat sats.nr två med lussebullar. Skönt att ha sånt i frysen att ta upp när mam får kaffefrämmande :-) lyssnar på julmusik, dricker lite glögg å bakar å de är ju så mysigt :-) känns som en förkylning tränger sig på å de får inte vara så för om mindre än en vecka ska jag på Lasse Berghagen ju <3 <3 puss å mysig advent på er mina fina vänner. Love you.


Första advent och bocken är invigt :-) såg...

2011-11-27_16_00 (MMS)

Första advent och bocken är invigt :-) såg även första snöflingorna falla idag.. Men dock så stannade dom inte kvar på marken :-( önskar så mycket att de ska va vitt ute snart :-) puss


Skamligt av mig :)

Ja faktiskt, har ju inte skrivit på evigheter..  Har liksom aldrig tid och lust känns de som, men nu ska jag försöka bättra mig..
Det har ju hänt så mycket skoj på senaste så jag vet inte riktigt var jag ska börja.. kanske lika bra att korta ner de lite också :))
De bästa som hänt är ju iaf att jag ska bli GAMMELfaster :) Japp, min första kärlek och brorsdotter Johanna ska ha bebis.. Och äntligen får man säga det högt :) I april ska hon och Julle bli föräldrar.. Vilket dom kommer bli bäst på <3 Men hur gammal är inte jag då, gammelfaster liksom :)) Men de låter ju äldre än vad jag känner mig iaf, så de är ju bra..
Så nästa år vid den här tiden kommer et bli bra mycket dyrare med julklappar :) Åhh mys :)

Nu tänks de nog lite här å där att: Linda ska du inte skaffa barn också snart :) Joo de kan man ju tycka me tanke på att jag inte vill nå hellre men om jag är görless på karlar och känner att jag aldrig mer vill ha en, då blir de genast lite svårare :) haha
Äh de kanske ändras de å nån gång =)

Är ledig idag så jag håller på å pysslar med det bästa jag vet :) Advent!!! Åhh som jag älskar julen, julpynt och allt som hör till..
Men kära gud, jag önskar mig snö i massor.. Har ju inte sett en enda snöflinga än och det är första advent idag liksom.. Jättetrist..
Ska strax ner på julskyltningen och se invigningen av bocken =)
 Men ska berätta lite snabbt om förra helgen då jag fyllde år och hade födelsedagsfest :)
En av dom bättre födelsedagarna faktiskt.. hade så himla skoj..
Och tack åter igen alla ni som var här och firade med mig, ni är guld..
Speciellt Johanna Holm som åkte hit ända från Irland <3
Syster kom på dagen först av alla med barnen.. fick jättefina presenter av dom.. Massa julsaker som jag önskat mig.. :) Innan dom åkte hem, så åkte vi och hämta Johanna på tågstation :)
Johanna och jag tog en stund att catcha upp oss lite sen kom min Jenny (som var här hela helgen utan fredrik och zack) Vi tre åkte och handlade lite sen gick vi ut och käka, sen hade vi bara hemmamys och kolla på film.. jag höll dom vaken till fyra på morgonen :) haha
Vi var lite sliten och trött på lördagmorgon när vi vaknade :)
Bekymrade oss om trötta ögon å bekymmersrynkor och vette gudarna allt, haha..
Packade iaf oss iväg till valbo och shoppade lite..
När vi kom hem började en efter en rasa in här hos mig.. mamma och Ellgren kom och surprisa som gumorna i låddan.. glad blev jag :) Sen kom Johanna, Julle, Jempa östh och brorsan.. Sen kom Johan.. och Lina.. Sen kom alla vännerna en efter en.. Underbara vännerna <3
Och vilka fina presenter jag fick.. oj oj oj, alldeles för mycket kan jag tycka då ja bara fyllde 33 :) Tusen tack..
Dom som var här å festa va: Emilia Nathalie Rebecca Kasia Angie Emilia nr 2 :) Jeanette Fia Qenta Brorsan Johan Lina Johanna Jenny.. Tror inte jag missat nån nu :)
Full fart blev de å superskoj =)
Vi åkte in på olearys sen och det var verkligen över mina förväntningar där =) Hur kul som helst.. Dansade nästan hela kvällen tror jag =)
Sen hade vi en lite efterfest här, vissa höll ju ut längre än andra, haha till typ 9 på morgon..
Underbara grannar har jag, inte ett knyst jag hört från dom.. ingen klagan alls :)
Lägger ut lite bilder från kvällen och på lite av mina fina presenter :)













Det tog sån tid att lgga ut korten så jag får fortsätta sen, måste iväg =)
Pösss

RSS 2.0