Brorsdotter Johanna och lille Zack igår (s...

2011-05-22_14_30 (MMS)

Brorsdotter Johanna och lille Zack igår (söndag) och Jenny Östh fick va me hon också för hon tjata så hemskt :-) De vart en kort sjuklig visit hem till söderhamn men jag hann iaf träffa mina älsklingar. Tack till Johnny som hämtade mig i gävle då jag inte orkade ta tåget hem.. Och syster tillbaka till gävle igen. Jag har så underbara nära och kära. Min systerdotter Tessan hade prao med mig på jobbet idag. Gojäntan min börjar bli stor <3 nu blir det soffläge. Är inte hundra frisk än.. Puss på er.


Zack Wedin, min gudson <3 Han är på sant d...

2011-05-20_14_58 (MMS)

Zack Wedin, min gudson <3 Han är på sant den vackraste bebisen som finns. Man kan aldrig titta sig trött på den pojken. Var bara tvungen å lägga in den här bilden. Så söt när han sover å jag vill bara väcka han hela tiden. Försöker tjuvväcka han när ingen ser när jag är där.. :-)


Min gudson ska vara cool :-) detta köpte j...

2011-05-19_12_14 (MMS)

Min gudson ska vara cool :-) detta köpte jag åt honom härom dan :-) för tillfället är jag sjuk å de är verkligen jättedrygt. Feber som drar musten ur mig totalt.. Ibland håller jag på å brinner upp å nästa stund fryser jag så jag skakar.. Och idag är de så fint väder å då vill man ju inte ligga inne sjuk. Men man har ju inge val.. Hoppas ni andra mår toppenbra iaf :-) puss


Saknad!! :)

Nån som minns denna?? Å vad jag älskade den parfymen.. Men den har inte synts till på säkert 12-15 år el så, men som jag saknar den..
Varför tar dom bort favoriter?!




Har ju iaf mina favoriter från victoria secret.. Hämtade förresten ut en annan gammal goding idag som jag beställt.. Den blir perfekt för sommaren :)
Ser inte detta helt underbart ut, man blir nästan galen :)









Aja nu ska jag natta.. Detta gjorde mig glad en stund =)

Vilken j...la dag rent utsagt :)

Vart ska jag börja?! hmm.. från det att jag slog upp ögonen imorse tror jag..
Mådde jättedåligt när jag vaknade och tänkte bara: jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte (å det händer ALDRIG ska jag säga) Men sen kom jag ju på att de är Rickardvecka å att han skulle komma idag, då sa de bara ding di ding å jag hoppa glatt ur sängen..
Men när jag gick på första rasten på jobbet hade jag fått ett mess av Rickard som löd: måste göra dig besviken idag :( dom har gjort ändringar så de e Mattias som kommer med tvätten å ska köra hädanefter.. puss
Ni anar inte vilket slag i magen det var.. Jag började tokgrina och bröt ihop ett slag.. Lugnade ner mig och rusa ner till Sandra för att få lite tröst <3 <3
Och det fick jag ju såklart!! Hon förstår!! Saker jag inte ens själv förstår :)
Rickard blir såklart jätteorolig när jag blir så ledsen, de hade han inte räknat med.. Jag är rätt iskall i vanliga fall på den fronten..
När han ringer trycker jag bort honom också stackarn..
Men jag kunde inte riktigt prata då..
Men sen får jag ett räddande mess av Fredrik.. att han skulle fria till Jenny i radion senare idag.. Då började jag självklart gråta igen, men denna gång glädjetårar såklart :)
Sen kom nästa glädjebesked.. Mamma skicka mess och hade lyssnat på p4.. dom gick ut med att Lasse Berghagen var klar för sommarkväll här i Gävle.. Å jösses va glad jag blev :) <3
Åkte till Nathalie eftr jobbet där vi lyssna på mix megapol å fredriks frieri.. å gobiten, min guldskatt.. Han är så fin han..


Mitt i allt skit denna dag så är ju mina essklingar räddningen!! <3 Älskar er så mycket..
Emilia kom och hämtade mig hos Nathalie.. Hon bjöd på mat och följde med hem.. Alltid lika mys.. Hon är nästan som ödets vän, ödets syster för mig.. Hon kommer alltid när jag behöver henne som mest!
Fina fina Emilia <3
 
Självklart har jag pratat med Rickard nu =)
Han lugnade mig med att allt e så fram och tillbaka att vi inte ska skrika nej å måla fan på väggen än..
Jag förklarade att han är de viktigaste för mig för tillfället, den största tryggheten jag har.. Han ber aldrig om nåt av mig, han dömer aldrig.. Han är sjuuuukt viktig för mig.. Å jag behöver han..
Han är en otroligt fin människa och han vet inte ens om det själv..
Det blev en lite wake up grej för mig förra veckan som jag inte skrivit om än..
Kan dra det lite snabbt för att göra en lång historia kort.. Har på senaste tiden haft väldigt ont i magen, ungefär som att magsåret e på väg igen.. Så förra veckan fick ja så ont så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen på jobbet. Gick ner på Ewas kontor för att kolla om det fanns nå samarin el så. Då kom det jag absolut inte räknat med. Både Ewa och Irene gav mig en känga, jag fick höra ett och annat.. Om hur jag alltid tar åt mig av andras bekymmer, att det är nåt hela tiden.. Att jag alltid oroar mig el e ledsen för någon annans skull..Att jag aldrig kan säga nej.  Att de är den stressen som sätter sig på magen.. Och eftersom jag VET att dom har RÄTT så blev det väldigt påtagligt.. Och nu på slutet har det varit nästan överdrivet mycket runt omkring mig..
Efter de bröt jag ihop första gången av ca 4 på en vecka..
Irene kom upp och frågade mig om jag vart arg och tyckte hon var elak.. Men det är ju precis tvärtom.. Jag vet att båda ni du och Ewa läser min blogg och ni bör veta att jag uppskattade det jättemycket.. Att ni märkt.. Inte många som sätter mig ner sådär och pratar om de och vill hjälpa.. Tack! 
 Men vad säger man.. Det är svårt att lära en gammal hund sitta!!
Puss puss
Å Grattis igen till mina turturduvor <3

Såhär soligt å fint var det på min balkong...

2011-05-14_16_54 (MMS)

Såhär soligt å fint var det på min balkong igår.. Idag är de vara regn å rusk.. En riktig bakissöndag.. Usch.. Skriver mer sen.. Nu ska jag ta en dusch å styra upp denna söndag innan hockeyn börjar. En promenix kanske... Pöss


Eurovision song contest ikväll :-) jag och...

2011-05-14_15_44 (MMS)

Eurovision song contest ikväll :-) jag och Sandra har laddat upp med gott att dricka, sverigeflaggor och jordgubbar :-) så himla svenssonaktigt haha. Men så skoj.. Skulle tro att de blir krogen sen å så man får dansa av sig lite :-) Solen kom precis fram å de gör ju att man blir aningen festsugen :-) ha en fin lördag min vänner.. Puss Lindhs


sköna söndag.. skönt avslut på skön vecka =)

Japp så är det :) Denna vecka har ju varit händelserik.. Då tänker jag ju självklart torsdagen med Lasse Berghagen , Har inte släppt det än ska ni veta.. Med tanke på hur länge jag följt min största idol och sett mycket samma om och om igen, jag klagar inte på det för älskade jag det inte skulle jag ju aldrig engagera mig att åka och se honom, men jag har väntat på att han ska släppa loss lite av det gamla roliga och fräcka :) Och det gjorde han nu, det var så mycket blandat.. Åhh va bra det var..  Han kör igång med sin gamla goding flirtige knut som samlar på bh:ar =) sen var det lite roligt när han sjunger sin låt "min kärlekssång till dig" och i den finns det en mening där han sjunger: nu ska jag på turne, kanske vill du följa med.. och så pekade han på mig och log. sånna smågrejer sätter sig efteråt och betyder mycket..
Lägger in den här bara därför :)


Eller en sån sak som att han vet vilken min favoritlåt är och att jag ofta gråter när han sjunger den och att han frågade mig en gång varför jag alltid blev stum när han sjöng den (eftersom att jag alltid sjunger med till alla andra låtar) jag förklarade att de är för att jag njuter och bara vill lyssna.. Och när han i torsdags sjöng den så la han handen på hjärtat  och pekade på mig..
Lägger in den också.. Den låten betyder så otroligt mycket för mig så ni kan aldrig ana..


Ewa skickade korten till mig idag från i torsdags så jag lägger in de med.. Blev lite konstigt för vi var mitt inne i en diskussion om hans jetlagging efter florida och hur han inte tål ac.n 
Oj va liten den blev, äh de gör ju inget :)

Som tur var kom ju Rickard (min andra långa favoritkille) i fredags :)


Här sitter han på min balkong och gör ordagrant helg :) haha
Fredagen var supermysig.. Lugn och skön (men som sagt brist på sömn)
Lördagen blev de också brist på sömn, men ofrivilligt.. Då var Linda Cecilia arg.. Rickard var full och glad efter han varit nere på cruisingen, och tyckte inte att jag skulle sova.. Men de tyckte jag med tanke på att jag skulle jobba idag igen.. Jag blir ju som sagt aldrig arg, men ni som velat se de i alla tider skulle vart här inatt, haha..
Men sen kom han med svansen mellan benen till jobbet idag så då var jag ju tvungen att bli snäll igen.. :)
NU har jag kollat på big brother live och sett katerina åkt ut... så nu tittar jag lite på 24/7

Måste nog sova strax.. E ledig imorgon så jag får ju iaf sova ut..
Trist att sova själv bara :(
Natti natti mina fina..


Godmorgon mina vänner.. Klockan är 06.30 o...

2011-05-06_18_43 (MMS)

Godmorgon mina vänner.. Klockan är 06.30 och de är lördag å jag e på väg till jobbet. Har bara sovit två timmar inatt så jag är lite trött i luvan. Rickard är hos mig i helgen och de va så sjukt svårt att kliva upp nu när han låg där å sov så sött :-) fick den där kaktusen av honom igår med förklaringen kaktus för att jag är en liten bitch och hjärtat på krukan för att jag är så bra ändå. Haha rolig :-) aja nu ska jag jobba järnet.. Längtar hem men jobbet e ju också mitt lilla hem så de går bra.. <3 puss puss


Oj så lycklig och nöjd jag är nu. Och fyll...

2011-05-05_21_47 (MMS)

Oj så lycklig och nöjd jag är nu. Och fylld med massa ny Berghagen energi <3 det jag såg av honom ikväll i konserthuset är det bästa jag sett live av honom någonsin. Han var grym!! Fullt av skratt och tårar.. Två timmar höll han på. Jag tror ingen kan förstå känslan när han mitt i en låt avbryter och säger: ni får förlåta men jag måste bara få.. Och så kommer han och tar min hand och säger att det är underbart att se mig och frågar om jag mår bra.. Och efteråt konner han fram och överöser ned fina ord som att han blev så otroligt glad när han såg att jag var där och att de betyder så mycket för honom. Flera gånger sa han så.. Ni förstår att jag somna gott inatt.. Lasse är bäst.


Rickard testade min one piece idag :-) är ...

2011-05-04_16_02 (MMS)

Rickard testade min one piece idag :-) är han inte söt så säg. Hahaha.. Måste säga att de är otroligt skönt att ha Rickard tillbaks på jobbet. Dock varannan vecka men de e bra :-) Har nästan nyss slagit mig till ro för kvällen. Efter jobbet var de snabba ryck hem för tvättstugan och storstädning. Iofs fick jag en timmes paus då Rickard kom. Men annars har jag hållt igång till nu. Var ner till time en sväng oxå och surrade av mig lite med världens snällaste kassörska :-) imorgon e det dagen D.. Dagen ja vänta länge på.. Lasse Berghagen i konserthuset. Yeeey. Behöver verkligen fyllas på me Berghagenenergi nu <3 helgen i shamn var perfekt. Så underbart att träffa Matilda igen. Å Johanna å resten av kära familjen. Fiiina dom är. Jag älskar er mer än allt annat. Jenny Fredrik å Zack, mina fina guldskatter <3 ni gör livet fulländat..


RSS 2.0