Helgens bravader

Ja herregud, vilken helg.. Festen var ju hur rolig som helst.. Eller, hela kvällen, på krogen å efteråt och allt :)
det vart inte många timmars sömn. Det var elva pers som sov i min lägenhet =) Och vi var nitton stycken här på festen.. Det var jag, Jenny, Syrran, Lotta, Pernilla, Sara, Karin, Linnea, Helena, Johanna, Julle, Sofie, Micke, Sebbe, Stewe, Tommy, Skärmen och Jimpa.. Vissa blev ju lite fullare än andra också.  :) Jag var in till grannen å gjorde bort mig ;) usch va hemsk man är då.. Äh va tusan, jag lånade ju bara toaletten *s*  Var ju "kö" på min.. =)

Igår (söndag) mådde man ju som man förtjänade iaf.. haha..
Åkte med Syrran och Jenny hem till söderhamn på eftermiddagen för jag var ledig idag.
Var hos syster med barnen, sen när dom lagt sig kom Johanna och Matilda å hämtade mig. Vi åkte till styvje (till brorsan) och kolla på film och sov där..
Idag har jag dejtat min pappa på dan. Vi var å fika och ute å gick. Sen var jag med Syster på e-center och hem till henne och hängde med barnen lite. Sen hämtade mamma mig där så åkte vi till papsen och käka. Brorsan kom också å åt. Jag åkte med honom till Gävle i lastbilen, för han skulle till skåne :)
Englund kom å hämtade mig på Gävlebro för brorsan vågade inte åka in hela vägen, trots att Richard pratade med honom å sa att det var lugnt att komma under bron med lastbilen.. *s*
Rolig prick min bror.. =) Men världens bästa är han!   

När jag kom hem städade jag upp de sista från festen. Fast Världens bästa Syster och Jenny klev upp och plockade undan och diskade åt mig igår morse.. Så de var inte så myckeyt.. Ni är Guld ni.. Så himla kul när folk hjälper till med sånt när dom varit å hälsat på å sovit tycker jag. Hemskt snällt.  Tack ni är så bääst!  Aja, sen har jag iaf badat, och pratat med min Jennsan i tel. Nu väntar jag på att Richard ska ringa så jag kan lägga mig å prata med honom tills jag somnar =)

Jobba hela veckan nu å ladda upp inför söndag å kryssning.. Sen får de fasiken va lugnt ett tag. Inte van detta jag e.. :)

Båda mina favoritkillar är ute på vägarna hela natten nu.. Jag som e så nojig om de e halt å så.. Först bror på väg till skåne och sen Richard på väg till boden.-. Dom väljer ju så korta sträckor tycker jag *s*
Aja.. Puss och Godnatt då. / Tack för i helgen! De gör vi om snart!!!
       image24

Skumt...

Jahapp, då vart man ledig idag då, fast jag skulle jobba. Fanns typ inge jobb, så då fick jag och en till tjej vara ledig. Så då har jag passat på att gjort lite nytta här hemma.. Först var jag iväg med Jessica å handla lite på ica Maxi, sen har jag städat lite.. Är tyvärr lite sjuk också, förkyld, men det stoppar inte mig den här helgen =) Jenny och Helena kommer med tåget om ca en timme.. Vi ska spela spel å mysa till det ikväll bara, sen kommer resten av ligan imorgon och då blir de ju som sagt fest..:)

Häromkvällen hände de mig nåt lite skrämmande.. Har ju haft några dagar nu där jag tänkt extra mycket på Sörling. Saknar han så mycket, men nu börjar hans födelsedag närma sig och det känns lite jobbigt.  Han fyller på alla hjärtans dag, och förra året hade vi fest hemma hos han då. Och jag har bara så himla svårt att inse att han verkligen är borta. Jag och Jenny ska till olycklsplatsen imorgon en sväng. De var längesen jag var där nu. Kopparslagargata/Kaserngatan.. De ger mig fortfarande rysningar att höra den adressen.  hua.. Men iaf så satt jag i soffan och kolla på film i förrgårkväll och de var nästan i slutet av filmen, då dundrar det till och musiken på datorn i sovrummen slås på, på högsta volym av sig själv????? Jag blev så jäkla rädd, så ni anar inte. Alltså winamp kan ju inte bara slå på av sig själv... Jag skicka till richard så han fick ringa upp mig å prata i flera timmar.. Tills jag typ somna. Han undrade vad det var för låt, men det minns jag inte för jag blev så jäkla rädd.. Då sa han att det förmodligen skulle hända igen, för att Sörling hade ett budskap. Tror ni jag blev mindre rädd då?! neeej.. Men än har inget hänt, kanske för att jag bytte ut låtlistan.. Men vad tror ni? tror ni på sånt här? Jag vet inte annars vad jag ska tro... Han kanske blev arg för att jag deppade å grät efter honom.. De skulle ju va typiskt honom. Han ville ju att allt ska va kul.. Aja, jag vet inte.. Läskigt var de iaf..

Till något annat... Jag e så arg på mig själv för att jag missade sök å finn på p4 imorse... Mitt favoritprogram också.. Nu får jag vänta en hel vecka till.. Förstår inte hur jag kunde glömma... Det är ju höjdpunkten varje fredagmorgon =(
tror kanske att  jag ska gå in på webben å lyssna på det nu, men de är ju inte samma känsla att lyssna på det nu.. haha.. vilka bekymmer.. =)
Har egentligen större bekymmer än så.. som tex vad jag ska ha på mig imorgon... Måste nog åka in till stan å köpa nå nytt imorgon.. Och håret ska färgas och lockas och naglar ska klistras på.. Mycket att göra imorgon innan festen :)

Man blir aldrig av med stressen.. Huruvida man e ledig eller jobbar..
Näe nu ska jag ta en dusch innan brudarna kommer..
Oops jag har glömt tagit medicinen också. jäkla skit.. Måste göra de nu innan jag glömmer det.. aja aj inge bra..
Puss och Kram på er.. / minnet e bra men kort!!

Mycket på G

Sitter här å väntar på att få åka å jobba.. Jobbar natt.. Det gjorde jag inatt med, så idag har jag sovit halva dagen.. Blir så omvänt å konstigt.. Men jag håller på å lär upp Janina, så vi är iaf 2.. Det är skönt me sällskap.. Och jag har ju inte umgåtts med Janina på så länge så det är trevligt. Hon har varit i Norge flera månader och sen i Chile i en månad..
 Just nu längtar jag bara till helgen. Mina kära vänner Helena och Jenny kommer då :) Sen på lördag kommer ju resten och då blir det en sjudundrandes skiva =)
Ska bli riktigt skoj..
Och helgen efter det är det ju kryssning med Richard och de kan ju bli spännande.. haha..
Jenny, jag vet att du skrattar när du läser detta.. :) Åh jag kan bara hålla med.. *s*

Men nu till de största :)))
har nyss bokat in en ny kryssning..
Den 15e april..
Det är Lasse Berghagen!!!! Så jag, mamsen, syster och Jenny örlajn ska dra vi =)
Förstår ni att jag kommer jaga han genom hela båten till hytten =)
Oj oj oj..
Jag och jenny ska ta av oss vår kavaj, sparka av oss båda skorna och spotta ut snusen vi :)
DET mina vänner, kan jag lova er, att denna resa kommer inte bli rumsren =)
Så nu har jag två kryssningar med två fiiina heta långbenta karlar som ligger mig varmt om Hjärtat.
Lasse mest då förstås.. *s*

Näe nu ska jag gå å titta på Carolina Gynning innan jag åker till jobbet..

Haft mycket tankar på anders idag. han fyller snart år, och tanken på att de inte blir någon födelsedagfest för honom detta året gör mig så ledsen.. Jag saknar han så mycket..
 
                Puss och Kram!! Linda Berghagen!


Nöjd och belåten

är jag verkligen efter denna helg.. har ju som ni vet varit i sthlm..
Åkte bil med Kattis, Johanna och Matilda och Julle ner i fredags vid 14.00 tiden.. Följde först med dom å shoppa i barkaby på outlet. Sen släppte dom av mig hos Sara i Solna :) Vi spelade spel å drack lite vin och öl på kvällen och var bara hemma. Det var jag, Sara, Samir och camilla. Det var supertrevligt och väldigt underhållande, för vi spelade "med vilda charader" och jag trodde jag var sämst på det, men Camilla, herregud. Jag skratta mig sjuk =)
Sara och Samir var ju världsmästare redan :)
På lördagen vaknade "miss skötsam å petand"  Linda upp och diskade upp efter gårdagen och gjorde Kaffe. Camilla var också vaken, men sara och samir sussade ett tag. När dom vaknade gjorde vi oss klar å drog på stan och shoppade lite och gick på bolaget.. Sen åkte Camilla hem till sig och Samir och Sara åkte till Samirs föräldrar å käka. Dom vela att jag skulle följa men jag skulle träffa Jennie (Westberg) hade vi bestämt.. Jennie och hennes flickor kom å mötte mig för Sara och dom bodde bara 5 minuters gångavstånd ifrån varann.. komiskt :) Så gick vi hem till Jennie och Jesper. Det var så himla trevligt att träffa dom. Vi har nog inte träffas på 4 år el nåt. Drack lite öl och surrade där.. Vilken underbar familj dom är...  Sist jag träffade dom var de ju liksom bara Jennie och Jesper och nu var dom 2 till :) Två kanonsöta och fina flickor.. Man blev glad av att se dom. Och Jennie och Jesper verkar ju vara exakt lika kära som när dom blev tillsammans för typ 100 år sen.. Underbart att se.. Det ger en ju lite hopp,, =)
Var kvar där bra länge tills sara och dom ringde hem mig =)  Vi gjorde oss i ordning och började festa.. Vi tog taxi in tills stan runt halv 12, då gick vi på east och tog en öl, sen gick vi vidare till Whiteroom :) Där hade vi aproligt och dansade till kl 5 på morgonen. Jag som trodde jag var för gammal för att orka det numer, men ack vad jag bedrog mig *S* Sen gick vi på max och käkade och yrra runt lite sen tog vi taxi hem och tvärsomna =)
Idag har vi bara hängt, myst och umgåtts.. Anna och Andreas kom och visade sin 9 veckor gamla valp =) Sen åkte jag och Sara med dom in till stan och käkade.. Satt och prata om allt mellan himmel och jord och det är helt fantastisk va skönt de känns.. Min bästa Saris, det här var alldeles för längesen. Nu får det inte gå så långt mellan gångerna i fortsättningen..   19.30 gick mitt tåg hem.. När jag kom hem tog jag ett hett bad och landa lite :) Sen kom Sandra över.. Hon har nyss gått och jag ska gå å lägga mig.. Försöker hålla mig vaken så länge det går för nu ska jag jobba nätter 2 dagar igen, så då kan jag kanske sova ett tag imorgon.. Annars finns de en risk att jag vaknar tokpigg kl 7 imorgonbitti som vanligt =) 

Men nu är det inte långt ifrån att jag somnar här och nu, så de är väl lika bra att avsluta..
Men hur som helst så har det varit en väldigt lyckad och bra helg. En behövlig. Och pluset var ju att få träffa Jennie och Jesper och flickorna, det var verkligen jätteroligt.
Nu är det bara att ladda upp batterierna till nästa helg då ;) För duracellkaninen Linda Cecilia tror ju att hon är 20 igen tydligen, såsom hon lagt upp schemat för den här månaden..
Men men va säger man, vila får kan göra i graven.. Puss och Kram
                                                      

En röst i natten..

Ja nu sitter jag här och klockan har gått över till ny dag igen.. Som vanligt blir det aldrig natta före tolv en natt.. =)  Fast imorgon är jag iaf ledig och får sova en stund.. Håller på å packar för fulla muggar nu. drar runt 12 imorgon till stockholm.
Idag har jag inte gjort mycket.. Efter jobbet var jag ut och gick en sväng, sen har jag haft lite hemmaträning, men mer än så är det inte.. Städat lite också iofs =)

Igår efter jobbet var jag, Nathalie, Helena och Karin på waynes och fika i flera timmar, och sen shoppa vi lite =) Tänk att, fika kan vara så trevligt.. Man kan ju sitta hur länge som helst och prata och titta på folk.. Man lessnar aldrig på det =)

Börjar få ihop en riktig brakfest till nästa helg nu iaf..  Jenny, Pernilla, Lotta och Emilia av mina tjejer hemifrån(sen kanske dom tar med sig fler också) , sen kommer Helena, Nathalie, Linnea, Karin iaf av mina Gävletjejer, har bjudit Jenny, Jessica, Sandra, Janina, Nina, Elin och Cissi också och dom kommer säkert med, dom är ju partypinglor hela högen =)

Sen Julle och Johanna, Micke och Sofie (förhoppningsvis) Fredrik, Tommy, Stewe..  Peter och Stefan, Micke och Erik, Adam har jag också bjudit, så kommer alla blir det riktigt skoj..
Kul när det är så blandat =)
 
Ja och nästa helg ändå är det ju kryssningen.. Finns en person som inte är så förtjust att jag åker på den.. Men men, så är det.. Richard å jag kommer väl bli känd på båten (av många olika anledningar) ha ha..

Näe, nu ska jag ta å packa ner det sista, fixa tänderna och krypa ner..
Ha en underbar helg allihopa, ni hör nog inge mer från mig under helgen =)
Hörs väl på söndag..
Puss och Kram..
Feel the Love generation..<3

Hemma i Gefle..

igen då, efter typ 2 dagar i söderhamn..  Åkte hem direkt efter jobbet igår.
Skyndade mig så mycket jag kunde, så jag kunde gå tidigare och hinna med 14.20 tåget.. Och det gjorde jag, helt otroligt! Syster, Kevin och Denise kom och hämtade mig på resecentrum. Åhhhh, kärlek.. Det första Kevin säger när jag ska hoppa in i bilen är: Moster Linda, Passa Abbe och bebbe.. *s* Han låtsaskompisar Abbe och Bebbe satt i baksätet förstår ni =) Abbe har han nog varit kompis med i 2 år, men Bebbe är ett nyförvärv =)
Vi åkte iaf hem till syrran å fika lite och bara hängde.. Mamm kom dit när hon slutade. Vi käkade mat när Pelle kom hem, sen åkte jag, mamma, syster och Denise ut till vågbro för att Denise har friidrottsträning, så vi bestämde oss för att kolla på =)
Och syrran vräker ur sig: men Linda är inte tränaren han som du strulade med jämt förr när vi var ut.. Ja det där hörde ju såklart Denise också och började typ skrika, moster moster vadå? har du pussats med han? känner du han? VA TYST UNGE!! =) Pinsam dom e familjen Carlsson då :) Tur man är en Sundin.. Trots att lille Kevin retar mig hela tiden och säger Linda Calton (carlsson) åt mig för att han vet att jag INTE vill bli kallad det =) det räcker med att alla mina vänner fortfarande kallar mig Carlsson trots att jag bytte namn för typ 15 år sen =)
Efter vågbro åkte jag iaf till världens bästa bästis.. Jenny Erlin Olsson, min ängel..
Maria och lille Milo var där när jag kom.. Men ge mig den bebisen!!! =) Åh så söt  han är..
Efter jag duschat å gjort mig lite fräsch kom Stewe Fredrik och Mattias på Kaffe.. Satt å surra massa skit bara =) Fredrik å jag pratade en hel del Vemdalen, liiite svårt att komma undan kanske.. han e fortfarande lite osams med mig sen Vemdalen, men han jollar sig mest nu, vet att du älskar mig så mycket Fredrik =))))) så de så.. ;)
Jag fick ju faktiskt liite tillbaka igår, dom retade mig en hel del för framförallt vemdalen och sen lite historiska saker =) Så nu e det jämt!! :)
Sen när dom åkte kollade jag å Jenny på film.. Jenny somnade mitt i filmen men jag såg klart. Richard ringde så jag låg å prata med honom till typ 3 eller nå IGEN.. Sällan.. Sen somnade jag i soffan och jenny på madrass på golvet framför TV.n, men skönt har jag sovit å de hade tydligen Jenny med =)

Imorse när jag vaknade hade Jenny gått till jobbet, jag gjorde mig lite kaffe, duschade å tog de lugnt bara.. Vid 11 ringer Syrran. Så hon å Kevin kom å hämtade mig, sen hämtade vi upp pappsen och åkte ner på stan och fika på furan.. Furan, mina kära Gävlevänner, det förstår ni, det är Söderhamns träffpunkt.. top noche.. Ungefär som Whiteroom. Alla som är nåt, hänger på furan.. hahahahaha.. Men de är mest en kö.. svårt att komma in..
OM JAG kommer in?? ha, jag kommer knappt ut :) *asg*
Aja, sen handlade jag present till min Tessan som fyller 9 på lördag, men jag firade henne idag fört jag e ju i sthlm hos Sara då.. Åker på fredag vid lunch.. Åker bil ner med Kattis, Johanna, Matilda och Julle som ska ner å shoppa järnet.. Sen åker jag tåg hem på söndag.
Vi åkte hem till syster å fika å gav tessan presenterna. Mamma kom också sen åkte jag mor och far hem till pappsen å käka mat.. Jag åkte hem med 18.20 tåget..

Så nu har jag badat, kollat på min storfavorit Carolina Gynning och sen surrat i tel med Jenny..
Nu väntar jag på att VB Richard ska ringa så jag får sova sen.. Jobba imorgon..

Är lite mycke på G helgerna framöver nu, först nu sthlm, sen nästa är det brakfest här hos mig, och helgen efter åker jag på kryssning me Richard.. Skönt att de rör på sig =)
Ta mig PÅ havet  och gör mig till Ku.. öh drottning,, säger jag bara =)
Och Jenny, du vet väl att du är det bästa som finns?? Finns ingen i hela världen som du.. Tänk att det finns inget som du inte förstår mig i.. Skrattar när jag tänker va vi prata om idag, om att leta felen.. ha ha.. jag har hittat ett nytt =) Berättar imorn :) haha..
Älskar dig så himla mycket.. Alla borde ha en vän som Jenny i sitt liv. Jag HOPPAS alla har det, men jag TVIVLAr att det finns en så bra som  hon.. Faktiskt.. To bad, becouse she´s mine *s*
oops, saved by the bell :)
// Sudden

Lördag också..

Lördagkväll och man är lugn som en filbunke :) Men men är det jobbarhelg så är det! =))
Pratade i telefonen med Kevin tidigare och när han säger: kom hit moster, så värker det ända in i hjärteroten :(
Ska åka hem en sväng på måndagkväll, för jag e ledig på tisdag.. Han fick ju vänja sig att ha mig mycket under jul så det känns lite konstigt att vara borta såhär länge från han nu.

Richard är på väg till Västerås på nå jäkla ravefest han.. Han tycker att jag är skitjobbig för att jag är så orolig när han är ute å kör nu när det är mörkt och väldigt halt ute. Men jag kan inte hjälpa det.. Hatar när folk är ute och åker i
halka och mörkt.. Speciellt dom jag är rädd om.. Men han fattar ju inget han :)

Rave?! va? det är faktiskt ute med rave... Johoo det har jag läst i veckorevyn *asg*
Han får väl dansa hur mycket han vill å hur länge han vill vad jag bryr mig, men jäklar om han inte kör försiktigt.. =)

Näe nu ska jag inte sitta här och skriva mer, jag ska se film.. Ska försöka somna i skaplig tid inatt, för jag var så sjukt trött på jobbet idag.. Somnade sent inatt igen.. telefonterror.. Fast jag väljer ju själv såklart..
Förutom det samtalet jag fick kl halv sex i morse.. Erik!!! jag fattar inte, varje gång ringer han den där tiden.. Vill man prata kan man väl ringa i bättre tid =)  Jaja..

Nu ringde Richard å, dom var bara i uppsala än.. tror ja blir tokig, ska dom aldrig komma fram. fast de är ju bra å, det bevisar ju att han kör lugnt =)  Jag har lovat att ordna en svit på jobbet tills imorgonbitti när han kommer på jobbet.. *s*

Näe time for a movie..

VBR- Save the last dance for me.. tomorrow morning ;)

Chockad!!

Usch, jag vet inte ja..
Min älskade brorsdotter körde av vägen idag mellan stråtjära och Tönnebro..
Det gick bra med henne och Julle, tack gode gud.. Fick panik och vart livrädd när jag fick mess av henne. Hamnade nog i nå chocktillstånd och blev livrädd.. Har inte kunnat slappna av på hela kvällen..
Magnus (Larsson) ringde för ett tag sen och han hade åkte den där vägen idag och sa att det var riktigt jäkla halt där. Det hade kunnat gått riktigt åt helvete ju, jag vet att man inte ska tänka så, men vad gör man då?? Vill aldrig att hon ska sätta sig i en bil mer nu.  Älskar henne så sjukt mycket, skulle det hända henne eller någon av mina andra syskonbarn så dog jag nog direkt.. Jag kan liksom inte andas av bara tanken på detta.. hua..

Det får vara nog med olyckor och tok nu....

Annars har dagen funkat bra. En bra dag på jobbet, som alltid nästan. Trevligt fredagsfika var det..
Efter jobbet tog jag en promenad och duscha. Sen kom Linnea hit. Vi tittade på lets dance och drack kaffe å prata en massa bara.. Det var skönt att ha sällskap efter det där..

Nu tänkte jag försöka sova, för jag ska upp å jobba imorgon och natten som var nu sov jag nog högst 2 timmar. Kunde inte somna... Ingen aning om varför, jag som sover så bra annars.. Konstigt..
Är lite besviken på någon också.. När jag berätta om Johanna skrev denne: Vilken klant!!! Skriver man så innan man ens frågar hur det är med henne?! När denne vet att hon betyder allt för mig också.. Undra vem som var klantig då. Som uttryckte sig så.. aja, alla är vi olika.

Nu har jag pratat med mina favoriter. Johanna och Julle. Dom mådde iaf bra men var chockad fortfarande.
Tack gode gud för Julle.. Världens bästa svåger.. :)

Ja och nu är det helg också.. då blir det tyst... Nattliv och fester är så viktigt för vissa att inget annat existerar..


Jag kan stanna hela natten, berusande och vild
Jag tog hjärtat, så ge mej kroppen, du får mitt när du vill
Hej jag vill se dej
Hej jag vill höra dej

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, och ge mig ljudet av ett annat hjärta

Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta,  ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom
kom och kom lite mer

Ljudet av ett annat hjärta, känna smaken av nån annan
Ljuset i två andra ögon, värmen från en hand, i hand

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom
kom och kom lite mer

Godnatt!! /Linda

Jag borde ....

Åh herregud.. ha ha.. Har preci varit in till stan och träffat söderhamns egna lokalkändisar :) Joha och Per-åke förstås.. Dom har varit på kryssning och väntade på tåg härifrån. Så dom var i Gävle i 2 timmar.. Så jag åkte in å tog en öl med dom på stan.. Dom var ju kanonfull dom, men dom verkar ha haft en rolig resa.. eller galen resa kanske man ska säga.. :)
Dom ringde igår och frågade om jag skulle följa med på kryssningen..
Jag sa nej tack.. Jag minns min senaste kryssning med dom.. Jag och Sandra och dom 2 åkte.. Jag och Sandra blev iaf utan ragg vi, varje gång vi hitta nån så skrämde ju de 2 bort dom. Kasta ut ett par killar från stockholm som följde med oss till hytten.. folk på båten trodde ju vi hade nå livvakter med oss =)

Minns du Sandra?? *s* haha

Just nu borde jag väl egentligen ligga i sängen deckad, men konstigt nog är jag inte alls trött.. Jag låg å prata med Rickard i telefon till nästan 03.30 inatt.. Och ändå klev jag upp i tid imorse.. Men jag kanske blir trött om jag sitter här en stund..
Jag och Rickard har bokat kryssning idag =)
Jag vet vad ni tänker, mina vänner: Linda på kryssning med en kille hon tycker hemskt mycket om!! Eller hur??
Jag vet, kryssningsprinsessan själv åker på kalas och tar med sig egen tårta..
Men min gamla chef i stockholm Marie har bjudit oss på kryssningen för hon ska ha karaoke SM :)
Jag sa det att jag måste nog har ett plakat på halsen där det står: Tillhör Rickard hytt nr ..... *asg*
och hålla mig undan trapporna =)))
Nej då!! Det var ju på mina crazy days of life det.. Nu är jag ju 29 år =) Ja just det, jag vart också chockad idag när jag såg det.. Kollade på min facebook och där stod det: Linda Sundin 29 år... Va???? tänkte jag.. HUR och NÄR fan blev jag det??? Fattar inget jag :)
Ska ta med mig Rickard på en rundtur på båten, så det  blir ställen  som "han och jag" haft  "trevligt" på istället.
Tur det inte är birka båten, för då kan det bli jobbigt, då kommer vi inte hinna med annat.. ;)
Cinderella har jag bara åkt med 2 el 3 gånger i vuxen ålder...

Allt jag kan säga nu är att jag tycker om Rickard hemskt mycket och älskar att umgås med han, men som sagt så har jag massa annat i huvudet just nu.. Tänker inte längre än några dagar TILLBAKA i tiden =)
Undra vad som gett mig åldersnoja helt plötsligt?!! Skitjobbigt är det.. Va har man gjort de senaste åren innan jag kom till Gävle då?! Typ inte mycket annat än levt de goda livet =) För 3 år sen hade jag bara festa å ha kul i huvudet.. Fy va jobbigt.. Aja ingen ide att tänka så, det är framåt som gäller...
Skål för det!! Skål utan alkohol!!!
För nya okänslosamma hårda Linda.. Fråga mig??? Vad som helst och jag ska svara: jag bryr mig inte!!
KUL DÅ!! Näe, det kommer nog aldrig hända. Mot mig själv är jag fruktansvärt hård och inte det minsta omtänksam nu kan jag säga.. Näe nu ska jag ringa lite och sen natta..
Nästa helg åker jag till Sara i sthlm å det ska bli hemskt kul.. Me miss her..
Puss då!

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

You raise me up <3

Jaha då sitter man vaken klockan sent igen då!!  :) Har suttit å lagt in kort från Vemdalen på facebook nyss.. *s*
Haft besök ikväll av Jessica och Alwa, jag har hjälpt Jessica med ett CV.. Har den tjejen jobbat på några ställen? haha..  Hon vinner ju lätt VM i restaurangbranschen hon =)

Annars har jag mest poat hela dagen. Klev upp kl sju imorse och tvätta, sen plockade jag bort julen.. Städat garderober och gjort massa nytta tycker jag! Var ut å gick en sväng också..
Har beställt en crosstrainer idag, så jag kan träna lite mer hemma. Börjar bli lite less på bara hantlar, hopprep och situps nu =)

Har fått klarhet i allt med Rickard nu iaf.. Han kommer inte att köra till oss på typ 2 månader, men sen verkar det som han kommer tillbaka iaf.. Skööönt. Kul då, om han skulle sluta för gott, då avled jag nog. *s*

Imorgon ska jag jobba kväll.. Börjar kl 14.00 och jobbar väl till typ 22.00 och det är bara jag och Karin som ska jobba. Känns lite tungt med tanke på att vi är ovänner.. Ewa (min chef) ringde idag och fråga om jag klarade av det, eller om jag skulle klösa ögonen ur henne.. Måste ju skratta också, men man kan ju inte låta det gå ut över jobbet. Vi behöver väl kanske inte gå upp i varann hela tiden..

Johanna Carlsson!! Min brorsdotter, bästa vän och första kärlek!!
When I am down and oh my soul so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be


Oj nu ringer det också ;) Ett efterlängtat samtal =)
Sen blir det film i sängen för Linda.
Puss puss

Trög start på 2008

Det är lite trögt att komma igång med vardagen igen när man varit ledig och haft the time of life :) Jobbat hela helgen nu.. Imorgon är jag ledig igen och den enda tiden i tvättstugan var självklart kl 07.00 men men de är bara att stiga upp å se glad ut.. berg av tvätt efter Vemdalen kan jag säga..

Jag och Richard lär ju inte ses på ett bra tag heller :( Han kommer vara borta från scandic till och börja med i 2 månader iaf säger han.. Känns inte alls så roligt det..  Har lite svårt att förstå det bara.. 

Tänker om jag glömmer bort han? Tänk om han glömmer bort mig? Tänk om det vi har rinner ur sanden.. Min Richard som jag kan prata om allt med, som betyder så grymt mycket för mig.
Men det är inte hans fel.. =( Undra om han förstår hur ledsen jag är för det här ..

Mina tankar är någon helt annanstans mest hela tiden. Jag kan inte hjälpa det. Önskar att jag kunde berätta hela sanningen rakt igenom, om vad som hänt. Men mina närmaste vet inte ens om nåt.. Det är så konstigt, det var som om alla bitar föll på plats på 3 dagar.

Kommer man alltid vara ett pussel där den sista biten fattas? Eller har man någonsin haft alla pusselbitar på plats??  är man någonsin riktigt 100% nöjd, eller vill man alltid ha lite mer?
 Missförstå mig inte, jag är supernöjd med allt. Men jag tror ändå att de alltid är nåt som smyger på försikigt som man vill ha =)
Självklart är jag inte riktigt nöjd med Richards byte av körningar, men det förstod ni nog *s*

Och Roger, den gamla Frippe, vilken sjuk människa..... Försökt varit hans vän nu, men han är riktigt veck. han säger att han skulle göra allt för mig och att han älskar mig och alltid kommer att göra det.. Idag när han fick veta om Vemdalen vart han helt psyko och bad mig dra åt helvete, att jag var en idiot. Det får han väl tycka, men han har väl inte någon rätt att döma mig vad gäller mig och Richard eller någon annan... Det var droppen, från och med idag är jag fri han.. Thank you and goodbye.. ha ha, man måste ju skratta åt eländet å. =)

Nu kommer Sandra över, vi ska spela UNO, så jag måste sluta =) Puss och Kram

Längesen!!

Oj, vad längesen jag skrev nu då =( Har haft så sjukt mycket att jag inte hunnit skriva. Detta jul och nyår, oj oj..
Vet inte vart jag ska börja....
Men det bästa vore ju med julen.. Julen var som vanligt helt underbar med min underbara familj. Många fina klappar och mycket god mat.. =) Fick en ny mobil.. En lacostetröja, en guccisjal, hantlar, smycken,pengar, underkläder, och massa annat smått och gott :) Var ut på julaftonskvällen med Johanna min kära brorsdotter och brorsan och kusiner =) Efterfesta till halv sex på morgonen =) Resten av julen tillbringade jag med syskon och syskonbarn och mor och far förstås.. Första året jag inte var ut en juldan tror jag.. skönt!  Annadagen hade vi en liten sammankomst hos Joha förstås. Jag, Joha, Sara Schmidt, Helena Källgren och Lina. Det var supertrevligt. Så himla kul att umgås med Sara, det händer för sällan. Vi var och fikade och ute å gick en sväng dagen efter också. Mys! På fredagen åkte jag och Johanna hem hit för vi skulle båda jobba på lördagen. Hon skulle jobba i frukosten på mitt jobb =) Sen på söndagen förstår ni, skulle vi åka till Sälen. Men det sket sig.. För Karin blev sjuk.. eller d är vad hon säger iaf..bye bye med henne.. Johannas kille Julle ringde och sa att vi skulle komma till Vemdalen i stället. Dom var 23 killar som hyrt stugor där. Så på söndag morgon packade vi Johannas bil full :) och drog till Vemdalen istället =) Och tur var väl det... för att...

NYÅR 2007-2008...
blev det bästa nyåret någonsin..
Vi var där söndag till torsdag och jag var full i stort sett hela tiden.
Resan dit vart en riktig roadtrip för mig och Johanna.. Riktigt skoj :)
När vi väl kom fram var det fest direkt.. Bodde med tio killar. Jag och Johanna delade rum med Julle och hans kusin Sammy =)
heeeelt underbara killar vi var med. Skrattat sönder magen tror jag =) Team 42 är inte å leka med
Tänk er 23 galna killar som tryckt upp lika tröjor. Dom gjorde succe på after skin kan jag lova =)
Fram stod det "man kan va full utan att ha roligt" och bak stod det  "du blir vad du dricker" *s*
Det var blandat gäng.. Mycke stråtjära-holmsveden-bergvik killar. några Ljusne, några Gävle, nån sthlm och nån söderhamn.. några är ju mina närmaste killkompisar med. Fredrik Wedin tex.. och Micke Skoglund då, fast där är det väl som det är.. haha.. vi försöker väl iaf vara vänner så gott det går, men de ligger ju lite i historien för oss. Lite hatkärlek uttryckte sig de andra i gänget. haha.. Jag vet inte, men denna resa höll vi iaf sams..

dagarna innan vi åkte dit hade jag massa känslor för min Richard och massa saknad, men allt försvann där. Ägnade inte en tanke åt han för de hann jag inte med.. Tänk vad snö å sprit kan ställa till det =) Visst pratade jag och messade med han när jag var där, men inget var jobbigt.. Som saknaden efter honom när jag är hemma brukar vara.. Mådde så sjukt bra där i vemdalen så ingen kan nog förstå.. Johanna och Julle är dom absolut bästa som finns, mina absolut bästa vänner. Dom älskar jag högt kan jag säga.. Dom betyder så grymt mycket för mig!
Efter detta tunga 2007 när jag förlorade min bästa vän och att jag blev sjuk som ni redan vet. men jag tror ingen vet riktigt hur jobbigt det har varit, och att jag döljt det in i det sista.. Så var det här d absolut bästa slutet på året..
Har gjort saker dessa dagar jag inte är så stolt över, men jag ångrar inget. Konstigt nog gör jag inte det.
Alla som känner mig förstår att det har me någon kille eller killar att göra ;) Vill inte skriva nåt här i respekt för andra personer.. Det fanns iaf en mycket speciell person där i gänget som jag tycker är helt fantastisk.. Hemst snäll och grymt fin.. När vi skulle åka hem jag och Johanna var det nog de sista jag ville, men som sagt.. All good things comes to an end :(  Packade ihop, kramade om och åkte.. Vi stannade i söderhamn en natt då. Jag fick sova hos min bästis i hela världen Jennsan såklart.. Att få ventilera sig och prata av sig hos henne slår ju allt =) Dagen efter träffade jag familjen.. Mina älskade syskonbarn..
På kvällen kom Richard och hämtade mig och Matilda (yngsta brorsdottern min, som skulle följa med ett par dagar till mig) Fick Julklappen av han. En åre tröja som jag vela ha så länge :) jätteglad..
Berättade allt om Vemdalen för honom när vi kom hem hit. Skriver inge mer om det här och nu..
För att idag när jag var på jobbet berättade Ewa (min chef) att någon annan kille skulle börja köra till oss. jag trodde det var mest Joll när Richard sa nåt om det igår.. Jag blev apledsen och är det fortfarande... Försökt prata med han om det men han skrev bara att allt var skitjobbigt och att han ringer imorgon.. Han frågade om jag var berörd av att han skulle sluta????`???  va?? den dummaste frågan.. Gör han det så får jag ju ALDRIG träffa honom mer :(.. Jag fattar inget av det här, så jag hoppas han ringer imorgon så jag får lite klarhet..

VARFÖR kan inte killar bara vräka ur sig saker ordentligt i tid??

Men som sagt, jag ångrar inte Vemdalen. Det är de bästa. Men som sagt. ALL GOOD THINGS COMES TO AN END!!  / Linda

RSS 2.0