Seg som vanligt

Ja jag skulle ju ha bloggat för längesen:) En vecka sen idag som jag var på Lassekryssningen.. Men jag har inte hittat sladden till min digitalkamera så ja har inte kunnat lagt ut bilderna därifrån.. Jag har jättefina bilder, å ja blir så sur :( Flickorna var som vackra små prinsessor också..
Jag har fortfarande inte hittat den, så ja funderar starkt på om den ligger hemma i söderhamn hos mamma, pappa, syster eller bror.. SLARVMAJA e va jag e =)

Hade det iaf helt fantastisk mysigt och kul på resan..
Å tänk att jag blir lika glad varje gång jag får se å lyssna på min Lasse.. :)

När vi kom hem till Gävle igen och syster å barnen begav sig hem till Söderhamn blev de ruskigt tomt..
Usch de är en vidrig känsla när dom åker.. Dom kom ju på söndagen.. Då var vi i valbo å shoppade först, sen ut och åt.. Sen var det filmmys till max på kvällen.. Just ja, Linnea var hit och klöpp syrran en sväng också..
Jenny skjutsade oss till bussen på måndag förmiddag..

Sen har de varit jobb hela veckan och i helgen Jobbade även en natt torsdag till fredag.. Igår hade jag, Jenny och Kasia myskväll och film.. Idag har jag vart ledig.. Städat å gjort sånna nyttigheter.. Sen kom Emilia och lilla Fabian på en snabbvisit.. Efter det cyklade jag iväg till hemlingby och gick en prommis och faktiskt så sprang jag idag också.. Så de var skönt..
Kl 18.oo kom Mallan Hedberg med sina mary kay väskor.. det var dags för ett make up party hos mig.. Det var Malin, jag, Kasia, Jenny, Karin och Nathalie.. Det var faktiskt jättemysigt, så jag bokade in en ny på en gång.. fast hudvård nästa gång.. Självklart shoppade vi ju massa grejer också.. Älskar speciellt denna mascara:)
Kasia och Nathalie var kvar och kolla på idol sen..
Nu har jag gjort massa situps och andra övningar.. Så nu ska jag sussa me gott samvete..

SAKNAR MIN FAMILJ!! ENORMT MYCKE!! Men inte nu till helgen, men nästa kommer mami och papi iaf..
Skoj skoj.. Massa kärlek <3

Just ja, glömde nästan bort.. Nästa Berghagen kryssning e redan inbokad.. 23 november, strax efter min födelsedag..
Jenny och Fredrik ska med.. Kasia och Nathalie med, men vi måste bara ringa å fixa så lilla Kasia får hänga på.. Hon  har inte riktigt 23års åldern inne än min lilla Pulki:)
Syster vela också hänga med igen:)
Så de ska bli skoj..
Och äntligen verkar vemdalen helt klar också..
Vi var ju en man kort i våran stuga men de har löst sig..
Livet är ju bra underbart :)
Det rullar på..
MAn kan nog inte önska sig mer..
Ja har ju allt.. Underbara vänner och underbar familj..
Som gör mig till världens lyckligaste..
Min fina mamma och fina pappa är så grym.. dom ringde igår å gav mig en överraskning som gjorde mig så glad, men de e en lite hemlis =)
Puss och godnatt..
Måste bara dela med mig av min favoritlåt just nu..
Inte ofta man brukar lyckas med covers men här har Mariah lyckats fantastiskt bra tycker jag..
En riktig "somna in till" låt..

On the road :)

Jaha då sitter man på bussen igen då, på väg mot min sjätte berghagen kryssning:) nu har jag syster och barnen med mig och det ska bli hemskt mysigt. Synd bara att jag har så sjukt ont i ryggen fortfarande. Hoppas på att hinna träffa sarisen och lilla elise en sväng innan båten går :) puss och kram så länge.

Leader of the pack..

Sitter hemma hos Jennsan och Fredrik, vi ska ha lördagsmys :)
Väntar bara på att Fredrik ska komma hem från biljardträningen.. Han e grym, han ska tävla imorgon också :)
Idag har jag bara legat hemma med ryggont.. Har fortfarande sjukt ont, men Jenny ska försöka hjälpa mig snart.. Önskar allas våran ängel Lotta Wedin (Fredriks mamma) vore här nu.. Man blir lite nervös, speciellt när jag tappar typ andan i vissa rörelser..

Har lite svårt att förstå varför jag inte kan få skriva hur jag känner i min blogg, varför jag ska behöva lägga ut namn här.. Det är precis det jag inte vill.. Vill bara lägga ut namn när jag har nå possitivt att säga.. Pga att jag älskar mina vänner.. Men jag behöver ändå skriva av mig här, de är därför jag har denna blogg.. För att skriva har alltid varit min grej för att få utlopp för känslor, eftersom jag alltid haft svårt att säga ifrån, att säga nej.. Eller tala om när jag är ledsen och besviken.. Som alla vet så har jag även svårt att be om hjälp eller be om tröst..
I sånna lägen är jag så glad att jag har Jenny som ser igenom mig och märker direkt när de är nåt, som tvingar mig att prata..
Och säger jag va som trycker mig, säger hon alltid, Linda jag vet, du behöver inte säga nåt för jag har redan förstått..
Sånt är så underbart..
Och den som kommentera detta i mitt blogginlägg igår känner inte mig, har ingen aning om hur jag funkar.. Och jag tycker inte det är någon skillnad på dig och mig.. Samma sak som jag inte satt ut namn igår, så skrev du ett anonymt inlägg.. ha.. va e skillnaden..
Sluta läs min blogg om jag är så dålig.. Tack!!

Ända sen händelsen i min lägenhet i maj har inget varit sig likt..
Många försvann utan att ens fråga hur det kändes att vara där ensam..
Ingen förklara riktigt att dom inte vela vara där pga det.. Själv har jag ju tagit åt mig å trott att det varit mitt fel eftersom alla försvann..  Att de var mitt fel att min granne råkade vara en galning..  Att jag borde anat oråd..
Jag tänkte hela tiden att om det inte vore mitt fel skulle dom väl bjuda hem mig till sig då...så slapp vi vara här men ändå kunna umgås..
Johanna frågade mig gång på gång om jag vela komma till henne, och hon var hos mig flera gånger.. Sanna med fast hon hade anledningar att inte våga det.. De är det som jag minns mest nu när jag tänker tillbaka.. De känns som mitt minne och min värld varit tomt i 4 månader..
Jag anklagar ingen speciell nu, utan jag vill bara få fram att inget har varit sig likt efter det som hände och att jag inte varit mig lik efter det..
Vill så gärna vrida tillbaka klockan å få bort den där skiten...
Han tog så mycket från mig, och jag hatar han så innerligt för det..

Äh nu flyter allt iväg här igen..
Nu ska jag umgås med mina fina fina bästa älsklingar Jenny och Fredrik..

Puss och kram älsklingar..



hip hip

Nyss hemkommen från Söderhamn.. Varit hem å firat pappsen som fyllde 65 igår:)
Var ut till styvje efteråt å hälsa på kära bror och Johanna.. Käkade lite med dom.. Brorsan såg inte så pigg ut stackarn.. Usch, kan inte va kul med ständig huvudvärk.. hua..
Sen sov jag i Grundvik hos syster, Pelle och barnen.. Kröp ner å sussa med Denise :)
Idag har jag, syster, Therese, Pappa, brorsan och Matilda varit på furan å fikat.. Så på den här lilla korta svängen har jag hunnit träffa alla mina hjärtan.. Såå skönt..
Mamsen jobbade idag men jag träffade ju henne hos papsen igår..
Åkte med Johanna hem till Gävle igen för hon skulle till bästisen Sanna å leka i helgen..
Skönt för dom.. Kan inte va lätt att bo i olika städer.. TRO MIG, JAG VET!!!!:)

Va kul att få lite kvalitetstid med Johanna, var inte igår.. Ibland är vägen mellan söderhamn-Gävle alldeles för kort :)

Annars då..Väntar på att Kasia och Nathalie ska komma för vi ska fira Nattis som fyller år idag :)
Hip hip hurra på henne :)

Älskar mina vänner såå mycket, men de finns en av dom som jag är mycket besviken på.. Men det är det många runt omkring som fattar och förstår.. Flera stycken som nämnt det för mig den senaste tiden..
Man e ganska bortglömd där..
Synd..

Puss och kram mina fina..
På måndag smäller det, då drar jag, syster, och flickorna på berghagenkryssning.. :) jihooo




Bra slut på en bra vecka..

En dag kvar sen kommer mina älskade föräldrar till mig.. Mamma har tagit semester och min kära far har gått i pension nu.. Skumt.. Pension liksom.. va ska han göra om dagarna?! Han visade stolt upp sitt PRO medlemskort när jag var hem sist :) Mycket billiga resor får han ju.. Så jag antar att mann får hänga på.. Kul för dom faktisk :)
Vad har hänt denna vecka då.. Mycket nyttigt faktiskt.. Mycket som värmer mitt hjärta.. promenader, umgåtts med Jenny och Fredrik.. Varit med Emilia och lilla underbara Fabian hos dom i Norrsundet.. Jättemysigt och skoj, de händer alldeles för sällan..


Kolla så söt han är lilla Fabian när han sover :)
Så vackert så man kan gråta..

Igår var Bodin på besök i Gävle så vi käkade tacos hemma hos Jenny å Fredrik.. Mys:)
Idag har jag jobbat.. Fick ett efterlängtat samtal när jag jobba :)) Bästa Kasia som äntligen kommit hem från Mallis. Känns som hon varit borta i en månad, fast de bara var en vecka :) haha..
Så efter jobbet mötte jag och nathalie upp henne (å gissa om hon var brun alltså den lilla råttan, haha) och Rebecka också och gick på Goa och käka.. Indiskt.. hmm, va säger man.. Ingen höjdare tyckte jag och Kasia men systrarna Söderström gillade det.. Tur det då iaf :) lite dåliga bilder men sätter in dom ändå!! :)))


åsså negern å då :)


Efter det åkte jag och Kasia hem till mig å drack kaffe å surra lite, sen åkte jag till Jenny å Fredrik.. Ska sova här inatt..
Jenny å jag ligger i sängen med datorerna :)) och Fredrik hjälper Pontus med läxan :))



Ska strax sova.. Jag ska ju jobba imorgon..

Blir lite orlig över en viss blogg jag läser också.. Hon verkar inte må så bra, och jag önskar jag kunde finnas där.. vi bor ju i samma stad, men hon har väl inte mig som största idol tyvärr..
Tror att jag inte gillar henne, men så är ju verkligen inte fallet.. För då skulle jag väl inte ta åt mig som jag gör..
Men men..
godnatt på er alla fina, nu e det dags..
Natti natti..
XOXO

lately..

sämst på att skriva nu för tiden ja :( förlåt för det.. Har varit så himla mycket den sista tiden, så jag knappt hunnit med mig själv.. Jobb jobb bla..
Sen har jag väl inte mått speciellt bra heller ska jag erkänna... Hade nån typ av kris ett tag..
Familjesjukan kan man kalla den.. Saknade familjen min så jag höll på å bli tokig..
Men min prinsessa kom i rättan tid å rädda mig ur det.. Min bästis Jenny..
Tänk att jag aldrig kan va hel utan henne.. Helt omöjligt.. Hon e ju som en syster för mig också..

I onsdags kom hon hit till mig å sov, för hon skulle packa klart allt i sin lägenhet och köra lite småsaker till den nya lägenheten, sen på torsdag hjälpte jag henne lite efter jobbet.. Hon och Karin hade kört bra mycket under dagen.. På kvällen kom även Fredrik hit och sov.. Mina hjärtan :)
På fredagen kom Kenta också och hjälpte till.. Det var roligt att umgås med han också för de var ju ett tag sen.. Han var även med på lördag och söndag..
Jag var ledig i helgen så jag hjälpte till så mycket som möjligt.. I söndags städade jag å Jennsan ur den gamla.. Ja putsade fönster jävlar i min själ så handen min fick ett bryt :) Så de har varit väldigt jobbigt att jobba med den handen dom här 2 dagarna.. Det blir sakta men säkert jätte fint i deras nya lägenhetet. Dom har ju så sjukt mycket grejer dom där lurvpösarna :)
Pontus, Jennys lillebror bor ju där med dom nu.. Jättekul att ha han här i Gävle nu också..

Idag efter jobbet gick ja som vanligt i hemlingby men Helena var borta så jag gick själv.. Skulle gå med Robban men han kom upp så sent så vi satt och prata en stund när jag gått klart i stället.. Snäll kille å vän det där.. :)
När jag kom hem så kom Nathalie.. Vi käkade lite och drack kaffe å surra massa skit bara.. Nu har hon åkt hem å jag ligger i sängen och myser.. Tänkte försöka somna i tid för en gångs skull..

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från kräftskivan som jag lovade så stort :)

Sophie, Nathalie, Kasia och Matilda..

En bild på smörgåstårtan som Kasia och Nattli var så duktiga å gjorde..


Även lakritsshots hade dom fixat :)

'



Emilia kom också och de var roligt.. Hon har ju flyttat till uppsala hon..
Väntar fortfarande på ditt samtal Emiliot om du vet vad.. ha ha.. :)

Inne på goya träffade jag på Jennsie Eriksson så jag hängde mycket med henne.. skoj skoj..

Ja de var väl det..

Avslutar med favoritlåten för tillfället.. Som en liten godnattsång :)))

Puss och godnatt!!

 


RSS 2.0