Ännu en dag!!

Har man slagit ihjäl ännu en dag nu då? Ja! Inte långt kvar nu tills julafton, shit vad tiden går fort..
Idag jobbade jag mellan 12-19 för att jag skulle hjälpa till i restaurangen och plocka bort efter julbordet, vi körde sista julbordet idag.. Herregud, jag tyckte det var igår vi stökade upp allt.. Det var mysigt, vi drack glögg och så..  Roligt folk som jobbade också ;) Det finns någon bland alla 95 anställda där som man gärna tittar lite extra på =) Bara tittar förstås.. på fredagsfikat hade dom slagit till på stort idag (ja vi har fika tillsammans varje fredag kl 14.30)  Richard kom ganska precis med tvätten så vi bjöd han på fika idag också :) Känns som alla studerar oss två ganska noga.. haha.. Vi sågs sista gången idag på ett bra tag nu.. inte föränn efter nyår ses vi igen..  Igår hade vi roligt jag å Richard, haha.. tänk va han skratta åt mig.. Det är så att jag är ganska less på mig själv, på att jag alltid är så pedant och ska ha sån ordning jämt. blir sur å grinig om det är minsta stökigt..  Dom flesta tycker att jag är sjukligt pedant och det kan jag förstå.. Blir bara värre å värre med åren.. Iaf så satt jag å Richard å spela spel och när vi va klar och jag packat ihop spelkartongen så kasta jag ner den på golvet och skrek: JAG VILL HA KAOS!!! Jag vill kunna stöka ner utan att bry mig.. Då Knuffa Richard till min ljusstake med stenar i så de flög stenar överallt.. Då skrek jag: NEEEEEJ.. Richard flinar å säger: du vela ju ha kaos.. Inte såå mycket kaos, säger jag då! Sen gick han å reta mig resten av kvällen som typ, kasta ut servetter, aska på spisen, hade ner julgranskulor.. Jag bara skrek: det räcker nu!!!!!! Sen sa jag åt han att åka.. haha..
Han berättade de där för min chef å de andra på jobbet idag, att jag var alldeles svart i ögonen å fick panik.. Såklart så håller ju alla på å skrattar ihjäl sig!! :)

Näe, jag är nog inte riktigt redo för kaos än!!! *s*

När jag slutade kom min kära brorsdotter å hämtade mig!! Hon, Jag och Julle åkte hem till mig å spela spel.. Hon ska jobba frikost på mitt jobb imorgon och på söndag... Hon hade ju 4 veckors praktik där nyligen och alla var så himla nöjd med henne där.. Så efter studenten nu i sommar är hon lovad jobb där.. Det är inte dåligt!! Så hon flyttar hit direkt efter studenten hon.. Det är mysigt att ha henne på scandic =)

Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla på film och sen sova!! Ska ju jobba imorgon så borde tänka lite på refrängen nu =)

Men först ska jag göra det Sandra bad mig om! Jag skulle skriva en lista på fem saker jag tycker extra mycket om! Så här kommer den =)

* Familjen & Vännerna (känns som de också är familj)
* Richard
* Jobbet
* Shoppa
* Sex and the city (lessnar aldrig)

Ska jag också utmana någon att göra detsamma tro?? Då blir det Pernilla Sedwall... :)
Kram och Godnatt!!


Mardrömssjukan

Ja, min myskväll jag skrev om sist slutade just i det.. En mardröm! Fy..
Sa till Richard när han kom att jag kände mig konstig och hängig, och insåg att jag inte var i mina sinnes fulla bruk när jag försökte blåsa ut ett ljus i ca tio minuter som redan var släkt =) Vaknade halv 4 på natten av att det kändes som att någon tände eld på mig, fick krypa till toaletten och kräktes som aldrig förr.. :( så höll jag på hela natten..  Jag skulle ju åka med Richard till Söderhamn på måndagen, men det var omöjligt.. Skulle inte ens tagit mig ut till bilen.. Den dagen låg jag i sängen och tog mig inte därifrån. Jag kunde knappt stå på benen eller prata..  Syster ringde och hon vart skapligt orolig när jag knappt kunde prata. Har ju ingen temp så jag kunde inte kolla hur mycket feber jag hade heller..  Syster hade ringt till mamma och sagt: Mamma, Linda är jättesjuk!! Så dom tog bilen och kom hit till Gävle och hämtade mig..  Hjälpte mig att packa ihop det viktigaste. Jag sov hela vägen i bilen och sen låg jag på soffan hos mamma hela kvällen.. Dagen efter var jag lite bättre, men långt ifrån bra. var hos syrran hela dagen tills Richard hämtade mig vid 20.30 och skjutsade hem mig till Gävle.  Han stannade här en stund, men jag var nog inte mycket till sällskap =) I¨går sjukskrev jag mig och låg hela dagen också, men idag har jag jobbat... Är nog inte 100% frisk än, men mycket bättre.. Åt för första gången idag sen i söndags.. ganska tom!! =) Det här skulle jag inte ens önska min värsta fiende, det var det absolut värsta jag varit med om. Har aldrig varit så dålig.. Pelle och Syrran trodde det hade med att jag jobbade som jag gjorde i helgen, med feber och så.. Nu jobbar jag fram till Söndag, då kommer min älskade brorsdotter å hämtar mig på jobbet så åker vi hem till mamma direkt. uppesittarkväll där med bingo, första skinksmörgåsen och en julklapp som vanligt. En tradition det =) Jag, mamma, pappa, Johanna och Matilda. Det är så mysigt..
Nu har jag badat och kollat på spice girls återföreningen.. Richard kommer vilken minut som helst..

Ska kolla på film och ta de lilla lugna bara..

Imorgonkväll blir det nog bio, sen på lördag ska vi nog ha knäck och pepparkaksbak här =) Mys!!

Kram så länge!!

Lyx och mys

Just nu i denna stund är jag mer avslapnad än nånsin =) Skulle in på jobbet imorse å dela ut rum till tjejerna, kolla över restaurangen innan julbordet och sen åka hem, med tanke på att min feber börjar säga ifrån efter denna helg =) Men som vanligt hitta jag på massa annat på jobbet som "måsta" göras.. *s*  Kom inte därifrån förrän 3 tror jag..  Men nu är jag ledig måndag och tisdag, och det ska bli sååå otroligt skönt.. och vet ni vad jag gör nu?? Har precis kommit ur ett helt underbart långt bad och nu sitter jag här med en iskall likör 43 med mjölk och väntar på Rickard.. Det känns som att jag är värd det här nu =) Har haft så mycket denna vecka att den som jag trodde gå så segt och sakta innan jag fick träffa Rickard, har gått tokfort.. Har knappt känt av att jag inte träffat han på 5 dagar.. Men nu kommer han iaf om drygt en halvtimme..  Igår kväll satt jag, syster och Pelle å spela spel och drack lite alkohol, men de blev inte så mycket för mig med tanke på febern.. Jag orkade inte helt enkelt.. Men vi hade jättetrevligt.. Efter vi käkat och så, tog vi en promenad till ica Maxi och köpte TP, musik från 90talet och tills nu.. Gissa vem som vann??? Japp, självklart gjorde jag det.. När det gäller musik är de inte många som slår mig på fingrarna.. haha.. Jag fick en fråga om vem som skrivit en låt (en rätt okänd låt) och svarade rätt direkt utan att knappt tänka, då kastar Pelle kortet på mig och skriker: men vem fan vet sånt? De är inte mänskligt.. Hallå? jag är låtskrivare och har gått skrivarlinjen sa jag.. =) Jäklar va sur han blev.. haha..
Men musik och texter är ju ett av mina största intressen :)

Imorgon iaf skjutsar Rickard hem mig till Söderhamn.. Jag tänkte passa på att hälsa på syskonbarnen och Jenny nu när jag är ledig.. Ska hjälpa Jenny med lite inredning i hennes nya lägenhet har jag lovat.. Längtar hemskt mycket efter henne, min allra bästa vän i världen.. Sen kommer Rickard och hämtar upp mig på tisdag kväll å skjutsar hem mig till Gävle igen.. Lämpligt me en lastbilschaffis i sitt liv (iofs har jag ju hela släkten full av sånna) Jag är och förblir väl en TRAILERTRASH  antar jag *asg* 

hmm, jag tror min drink steg upp lite i huvet.. man dricker för sällan nu för tiden.. :) Ska ta en ryk nu och invänta min lilla tvättgubbe.. Eller min å min, det var väl å ta i.. man vet ju hur lastbilschaffisar är å vad dom har för rykten.. Man vet aldrig.. Hua.. hahaha..  Ha en bra söndagkväll, och glöm inte att titta på 4an (tror ja) kl 21.00.. De är ju världens bästa film "shall we dance" då..
puss och kram


Vatten över huvet????

Sitter här med lite smått oro i kroppen!! Skrev ju att jag jobbat sista natten på ett tag... Det var ju vad jag trodde =(  har jobbat hela dagen idag + att jag lovat att hjälpa till efter julbordet mellan 16.00-17.00. Precis innan jag skulle sluta kommer Ewa, min chef till mig med panik i ögonen.. Ser direkt på henne när det är nåt.. Mycket riktigt. Tjejen som jag lärde upp för nattjobbet hade precis ringt in sig sjuk.. Det finns ingen annan än jag som kan det, så vad fanns det att göra.. Så nu ska jag iväg till 23.00 igen och jobba till 7 imorgon bitti.. Vilket innnebär att jag varit vaken i 26 timmar när jag lämnar jobbet imorgon bitti.. och jobbat i 17 timmar.. Är helt slut kan jag säga redan nu, för inte nog med det så har jag jobbat med feber idag =) Smart!! mhm..

Skulle egentligen dela ut rum och sånt till personalen imorgon, men det går ju inte.. Så jag blir tvungen att fixa listor och dela rum imorgon bitti innan jag går hem..
Min syster hämtade  mig på jobbet idag för hon och Pelle ska bo hos mig i helgen, för dom ska handla julklappar till barnen.. Så jag fick ju några timmar med henne nu iaf =) Vi har kollat på film, för Pelle är på nå trav.. Kommer hit när jag börjar jobba!! Så syrran ska strax skjutsa mig till jobbet.. Det har blivit mååååånga koppar kaffe ikväll kan jag säga.. och det lär förmodligen bli hela natten med.. =) Tack gode gud för kaffet!! :)

Men det är inge synd om mig, jag har själv valt att vara personen som alltid ställer upp..

Aja, dags att byta uniform =) Återkommer väl imorgon antar jag!!


Jul e kärlek!!

Åh va skönt det var att sätta sig ner här vid datorn då.. Har precis kommit hem från jobbet! Funderar på om jag ska kila iväg och träna lite, eller om jag bara ska ta en promenad idag!! Hmm.. Och det ständiga bekymret, mat?? va man ska äta.. Det är ju så tråkigt.. kanske får bli flingor och mjölk idag bara.. Lämpligt de å!! =)  Idag hade vi luciafika på jobet, det var jättemysigt.. Jag är ju så mycket för det här med jul jag, tycker det är så mysigt..  Sitter å lyssnar på lite julmusik nu :) Önskar det kunde komma lite fin snö också bara.. Har gjort så himla julfint här hemma, och så tittar man ut genom fönstret och helt tomt på snö.. "det är bara, regn hos mig" *s*

Annars är allt toppen..
Tycker jag har shoppat så mycket denna månad, både till mig själv och julklappar.. Ändå hade jag massor av pengar kvar på kontot nu när jag kollade, och de är lön imorgon. Så det var ju en rolig överraskning!! =) Mer julklappar till barnen... Och lite mer kläder åt mig!! :) Stoppa över till sparkontot är ju onödigt, haha..

Igår var jag och Jessica ute på lite äventyr, och var å fika och prata massor.. Älskar att sitta ner och prata med henne..  Sen var vi till scandic en sväng så jag fick säga hej till Rickard.. För nu får jag inte träffa han förän söndag =(  Även om han har en stor del av mitt hjärta, så är han ju min bästa vän också, så det är dubbla känslor när han är borta..  Även om det är mycket kompliserat de här med Sundsvall-Gävle, saknad och längtan, så är de ändå värt de i slutändan på nå vis.. Ångrar inte ett ögonblick att jag tog åt mig de här, för han är ju så underbar och go.. Är så glad att ha han i mitt liv.. :) Så jag ska väl inte gnälla när det känns jobbigt kanske..

Men oj, va känslosamt det blev nu då!! :) Nu ska jag iväg och ta den där promenaden.. Innan jag får främmande..
Kram så länge då!

Sömnbrist & skrivarklåda

Tänkte att det var på tiden att jag skaffade mig en blogg jag med, istället för att skriva lite här och där hela tiden!! Och nu var ett perfekt tillfälle, när mina händer har en frisk dag.. Dom dagarna måste man ta vara på.. jag har ju en liten sjukdom i mina händer, men det ska vi inte gå in på nu, de blir så tråkigt då så :) Är det nåt jag lärt mig de senaste året, så är det att tänka positivt..  har ju hänt en hel del tråkigheter detta året.. Först det med mina händer, och sen det absolut värsta som kan hända. Jag förlorade ju en av mina bästa vänner Anders i en MC olycka i somras. han fattas mig så enormt mycket.. usch!!
men för att gå tillbaka till de positiva då.. Detta året har ändå varit det bästa också! Jag har ju det så bra.. Mitt Gävle och jobbet är det bästa som har hänt.. Trivs så sjukt bra här.. att livet låg så nära som i Gävle, det hade jag aldrig trott för två år sen =) Och att jag snart bott och jobbat här i 2 år är läskigt. Tiden går så fort..

Just nu är jag nog lite tröttare än alla andra.. har jobbat natt inatt, och hade så svårt att varva ner och somna när jag kom hem imorse.. Och så vaknade jag alldeles för tidigt och kunde inte somna om.. Men nu var det sista natten på ett bra tag.. Tog åt mig lite nätter nu bara för att tjäna in på de dagar jag ska va ledig i jul och nyår.. Ska ju hem till Söderhamn och familjen över jul, och sen drar vi till Sälen över nyår.. Ja och mina brudar!! :) Karin, min bästis här i Gävle har stuga där.. 
Jag hade det iaf superskönt efter jobbet.. Käkade en mumsig hotellfrukost ;) och sen satt jag mig i massagestolen en kvart.. Det var grymt skönt..

Nu har jag precis tagit mig en kokhet dusch.. Lyckades hitta på det klassiska Jane Helen schampot och balsam, och det luktar ju gudomligt.. Som alla vet är jag ju tokig i dofter och ALLTska lukta gott.. Häromdagen kom en granne och ringde på och frågade vad jag hade för nåt hemma som luktar så gott, för tydligen luktar det utanför min dörr.. haha :)  Apropå dofter så köpte jag Van Gils till Richard i lördags, och det var ju mycket en egoistisk gåva också kan jag säga.. Den kan ju få en att göra vad som helst.. Finns ingen parfym som slår den.. En riktig erotikpiff de där ;) *S*

Han kommer om ett par timmar världens bästa Richard..  Jag saknar han så hemskt nu..
Men innan han kommer får jag lite annat finfrämmande.. Min kära vän Jessica Englund kommer på kaffe alldeles strax.. Så det är väl lika bra att jag slutar skriva för idag.. 

All i want for christmas is you // Linda

RSS 2.0