Du berör mig fortfarande..

Träffade på han imorse igen.. Nu är det andra gången på kort tid som vi möts..
Vi har inte setts innan på 2 år.. Det sista jag hörde från honom innan var då min mamma ringde mitt i natten å sa att han ringt henne å bett henne be mig ringa upp han. Han var på sjukhuset å hade blivit rånad och knivhuggen..
Av alla människor ringer han mig.. trots allt som hänt, men sen hördes vi inte mer..
Varning nu mina kära läsare, för detta inlägg kommer bli djupt och jag kommer skriva mycket jag inte är stolt över alls, men för att ni ska förstå behövs det nog.
Han är den snällaste, underbaraste, galnaste, roligaste och mest omtänksamma vän jag haft.. Vän är ett milt ord för oss, vi var mer än vänner på gott och ont..
Han ställde upp på mig på ett sätt jag inte trodde en människa kunde.. Han var en sån som inget var omöjligt för kändes det som..
Vi var inte klok kan jag säga.. Vi fick lov att sluta umgås, för det livet vi skapade höll inte.. Och hans nuvarande flickvän tillåter oss inte att träffas heller,  inte ens prata tror jag.. Och jag klandrar henne inte... Jag förstår henne..
Livet var bara en fest för oss, jag tror vi festade minst 5 dagar i veckan.. ibland tom sju dagar..  Vi hittade namn och anledningar till alla dagar som ursäkt för att festa.. det var namn som måndagsmingel, tisdagsklubben, lilllördag, toktorsdag och sen fredag och lördag och skyllpåångestensöndag.. Okej, det var inte bara han och jag, utan vi var ett helt gäng och vi hade himla roligt.. Men sunt?? nej inte ett endaste dugg.
Vi kunde inte ha några hämningar när vi var tillsammans..
Ska ta några av dom lite lindrigaste exemplen.. Jag var tillsammans med Daniel och vi var på blue heaven (krogen som vi BODDE på) Och jag och "han" (vill inte skriva hans namn av respekt för honom) drack väl mest av alla.. Jag frågar de andra vart Daniel tagit vägen och dom säger att han gått hem.. Jag frågar varför och dom säger: men Linda förstår du inte det, du satt och hångla med "han" framför ögonen på honom.. Och det jag säger är Oj då!! Som om inget hänt så sov jag med "han" hemma hos Maria.. Vaknar dagen efter och känner att de jag gjort var så himla fel men att jag ändå vaknat så rätt..
"han" hade en räkning från krogen på mellan 25-40 tusen kronor varje månad (han hade pengarna men ändå)
Jag däremot hade ju ingen sån inkomst så min lön tog ju slut direkt.. En morgon då jag och "han" vaknade upp hemma hos mig så var elen avslagen när jag skulle göra mig ordning för att åka till skolan i bollnäs.. Väckte honom och sa: jag åker nu men bara så du vet har jag ingen el.. han säger: Linda, har du inte betalat elräkningen? Nej den har vi druckit upp och kissat ut..  Senare på dagen ringer han och säger: Nu har jag varit ner på söderhamns energi å betalat elen åt dig.. Tack. festar vi ikväll? Japp!!
En annan morgon då jag ska kliva på bussen till bollnäs (ja jag skötte skolan exemplariskt trots allt) så funkar inte mitt busskort, så jag går tillbaka till han å säger att jag inte kan åka för mitt busskort.. Han ringer ett samtal till resecentrum och säger att en tjej kommer å hämtar ut ett busskort i hans firmanamn.. och så blev det varje månad! Han dömde mig inte ens liksom!!! Det var väl det som var så himla farligt, att jag kunde fortsätta så. Med han vid min sida visste jag att allting löste sig!
En kväll skulle jag fira min Magnus födelsedag på en krog och jag skulle träffa hans föräldrar för första gången.. Det var jättebra, precis som jag drömt om att det skulle vara.. Jag var lycklig och kär.. "han" och hans flickvän kommer dit senare.. Fråga mig inte hur och varför, men det slutar med att jag sitter gränsle över "han" och hånglar framför Magnus föräldrar och syskon :( och hans flickvän står i baren bakom oss.. Där har ni anledningen att "han" inte får träffa mig..
Sånt hände hela tiden.. Just den gången var första och sista gången jag såg min bortgångna vän Sörling arg på mig..
Gjorde dom dummaste grejerna tillsammans med "han" men ändå är han den person som jag haft roligast med och som berört mig mest.. Som jag saknar än och förmodligen alltid kommer att göra.. Man slutar inte älska någon bara för att man slutar ses..
Mycket hände under den här tiden.. Varje gång jag var bakis på sluten fick jag så sjukt ont i ryggen.. Jag minns att Johan alltid fick massera mig och till slut sa han, Linda det här är inte ryggen, det här är njurarna.. Äh sa jag och skakde av mig vad han sagt men till slut gjorde de så ont att jag inte kunde stå eller sitta och bara grina.. Johan och Perra lessna och slet med mig på akuten, där tog dom massa tester och jag fick ett brev där det stod: dina levervärden är mycket förhöjda pga din alkoholöverkonsumtion och slutade jag inte dricka som jag gjorde skulle jag behöva få gå på dialys innan årets slut..
samma dag jag fick svaren var jag på samma vanliga ställe och alla festa och jag öppnade en öl vilken Johan slet av mig och frågade om jag inte var klok!! Jag blev Linda ledsen och började förstå lite..  Jag var alltså 25år med leverskador.. I samma veva hade nån el några av mina vänner ringt och anmält mig för att festa för mycket till socialen, så jag blev tvungen att börja på ventura rehabilitering.. Hej jag heter Linda och jag är alkoholist.. NEJ TACK det var inget för mig.. Jag vägrade säga det!! Jag var inte det.. Jag var bara en tjej med för dåligt självförtroende som gillade att fly in i en värld där jag vågade vara den jag vela.. Som tyckte att allt handlade om att ha så kul som möjligt.. Tack vara att jag kommit in på skrivarlinjen behövde jag bara gå 2 ggr på detta hemska ställe.. Att skriva var ju min dröm..  Hur som helst skärpte jag till mig..  Hela den här historien jag nu berättar handlar om att tillsammans med "han" släppte alla hämningar och allt var livets glada dagar utan ansvar, och att jag nu träffat på honom drog upp så mycket minnen.. Att jag så gärna vill ha han i mitt liv men vet att det är för farligt.. Vi har båda 2 förändrats så mycket men vem vet hur vi skulle bli om vi kom ilag igen.. Det gör ont att man känner att man tycker om så mycket men att inte kunna träffas för att det bara blir tok, att man inte kan styra det.. Kanske alla har en sån person som man tappar fattningen med, tid och rum och all vett och etikett.. Men kanske dom personerna vi är idag inte alls skulle passa för varann, eller skulle ha kul tillsammans..
Hur som helst... Jag tog nya prover då jag bott i Gävle i ett år och min lever var helt återställd =))
Nu har jag bott här i 5 år och är nästan olagligt lugn och städad, haha..
Jag har nu berättat mina pinsamma historier för er.. Sånt jag inte pratat mycket om alls..
Men nu känns de så långt bort att det inte gör nåt..

Nu ska jag Göra lite te och kolla på lite big brother =) men först ska jag ringa min kära mamma!! Har nyss pratat med henne, men jag måste ringa igen.. :)
I helgen kommer Rickard hit till mig.. Gamkatta..
Det blir skojsigt..

Lägger in en passande låt till detta inlägg :)


HERE YOU COME AGAIN, LOOKING BETTER THAN A BODY HAS A RIGHT TO :)))))

Sköna underbara dagar <3

Ja det kan man lugnt säga.. Känns som att jag hunnit med allt de viktiga nu när jag varit hem till Söderhamn! Eftersom (ja har sagt de förr å ja säger det igen) jag har världens bästa chef så fick jag möjligheten till en extra lång helg hemma!! Fick ledigt fredag också, så jag tog tåget hem direkt efter jobbet på torsdag! Syster hämtade mig på resecentrum och då åkte vi och överraska mamma som inte visste att jag skulle komma hem (men såklart haft sina aningar med tanke på att Jenny, Fredrik å lille Zack kommit hem från BB) Sovit hos syster hela helgen så jag fått mycket tid med barnen, mosters änglar <3
På Fredag vart de en fika på furan me min fina vän Helena!! massa kärlek..
På lördag var de kalas i bergvik för min kära brorsdotter Johanna!! Pappa, jag och syster och barnen åkte dit. Mamsen jobbade tyvärr :(
Mycket folk där.. Längesen jag träffa Julle och hans familj också så de var riktigt skoj.. Familjen Julin är underbara hela högen, så man ser vart Julle fått allt ifrån :)
Och sen så självklart fått träffa Jenny, Fredrik och prinsen Zack <3 Oj oj oj, vilken lycka.. det var ju efterlängtat om man säger..
Jenny var nästan oförskämt pigg och fräsch <3
Var jättetungt idag när jag skulle lämna dom och åka hem till Gävle, var nära att missa tåget, haha.
Jag och Sandra har suttit här hemma hos mig ikväll och ätit lite och spelat bingolotto.. Ingen vinst förstås.. Det har blivit lite av tradition nu att jag och Sandra gör detta på söndagar!! Jag skröt med att vi skulle vinna ikväll eftersom jag köpt lotterna åt oss i söderhamn :) men där fick jag så ja teg :))
Har även kollat big brother, jag brukade ju älska de programmet men jag vet inte.. Kollar väl lite till innan jag bestämmer mig om de är bra el inte..

Lägger in lite bilder från denna fantastiska helg..
Fick filmen från Julles 25års fest av Julles mamma i lördags då småstadslivs städtanter kom och busade lite, så jag lägger in det med.. Mycket värt att lägga "ett getöga" på ;) Solsidan är ju så bra.. synd bara att jag verkligen inte kan med Owe.. det är längesen någon gjorde mig så arg och irriterad som han.. Näe, jag tål han inte helt enkelt. förlåt mig men jag tror jag hatar han (oj sånt kommer inte ofta ur min mun, skäms skäms) =))

FINA SYSKONBARNEN


JOHANNAS KALASBAK, SOM VANLIGT NÅN KAKA FÖR MYCKET :))
(HON BAKAR ALLT SJÄLV SKA JAG TILLÄGGA, GRYM)


LÖRDAGSMYS HOS MAMSEN, JAG OCH SYSTER Å MAMI.. MELLO & GAYGALA


MIN GUDSON!!

<3 I KNEW I LOVED YOU BEFORE I MET YOU <3




ZACK OCH MORMOR KICKI <3



ZACK OCH MAMMA JENNY <3


DU RÖR VID MIN SJÄL, MITT FRUSNA HJÄRTA TINAR <3


Vilken ängel.. 
Jenny, Fredrik och Zack, ni är underbara.. Älskar er <3

Avslutningsvis då som lovat, filmen :))



             


Sooooolen :-) du är välkommen.. Solen ski...

2011-02-18_12_01 (MMS)

Sooooolen :-) du är välkommen.. Solen skiner så jag måste kisa när vi är ute och åker nu :-) är inte det underbart då säg :-) nu ska jag ta prins Kevin med mig på stan å fika på furan med bästa Helena. Puss


Hemma i Söderhamn :-) Tessan gör läxa och ...

2011-02-17_19_08 (MMS)

Hemma i Söderhamn :-) Tessan gör läxa och Denise badar. Pelle och min Prins Kevin är på pingisträning :-) Han tyckte de skulle bli så mysigt att moster skulle komma.. Gohjärtat!! Idag är de ett år sen himmelen fick sin vackraste ängel nånsin. Tänker på Maria och Jessica idag. En tung dag.. Tiden går så fort.. Tänder ett ljus för dig ikväll Johanna.. <3<3 Näe nu ska jag ta en dusch å sen mysa med familjen. Puss på er


Cool va?? :-) va på stan efter jobbet å hi...

2011-02-16_20_08 (MMS)

Cool va?? :-) va på stan efter jobbet å hittade denna åt lillprinsen.. Tyckte den var så rolig.. Hemskt svårt att låta bli å shoppa åt han. De enda jobbiga nu är att jag saknar min bästa väns röst. Att inte bara kunna lyfta luren å ringa henne. Ja menar nu när hon e på bb å inte få ha telefon på. Får inte ha besök på bb av nån pga smittrisk. De är tufft för de kliar verkligen i fingrar å hjärta efter dom alla tre. PUSS


Zack Wedin <3. Hur vacker är han inte då :...

img_0669 (MMS)

Zack Wedin <3. Hur vacker är han inte då :-) kan inte sluta titta på han. Och blödig som jag är så fäller jag lite tårar varje gång jag tittar på han. Han är väldigt lik Jenny. Och morfar Johnny också :-) jag är stolt så stolt <3 massa kärlek Lindhs


Kl sex imorse kom min gudson :-) 3526 och ...

Kl sex imorse kom min gudson :-) 3526 och 51 lång..


Det börjar vankas gudbarn banne mig :-) ...

2011-02-14_20_42 (MMS)

Det börjar vankas gudbarn banne mig :-) ca kl 18.00 fick jag messav Fredrik- nu kommer vi till dig!! Då visste jag ju vad som va på G.eftersom dom skulle komma till mig när första värken kom. I bilen gick det tjugo min mellan sen helt plötsligt sju min. Jag led så fruktansvärt med Jenny när hon va här. Så varje gång hon fick en värk blev ja som förstenad å grät.. Bra stöd, haha.. Här på bilden håller Fredrik i henne under en av alla värkar. Han är helt gudomlig <3 Våra telefoner gick varma här. Jag tror morfar Johnny va bra nog nervös när jag prata med han.. Min mamma med.. Hon sa hela tiden~men säg åt dom att åka in nu :-) När de gick ca 3.50 mellan värkarna åkte dom in. Fick nyss info att vattnet gått och öppen 7cm nu. 5cm när dom kom dit så de går fort nu :-) kl är halv två på natten nu å jag kan verkligen inte sova. Hade en önskan om att bebis skulle komma före 12 inatt för då blev de på Sörlings födelsedag (saknat han idag,han skulle bli 41 år idag) puss kommer mer info sen


Min lördag :-) först har jag jobbat. Bästa...

2011-02-12_17_50 (MMS)

Min lördag :-) först har jag jobbat. Bästa Jessica hämtade mig när jag slutade.. Vi åkte hem till HENNE. Hennes nya hem.. Jäättemysig lägenhet :-) fick prova en latte från hennes nya tossimomaskin. VILL HA!!!! :-) SKA HA. haha.. massa surr och massa ny energi <3 Sen hämta vi lite mat. Sen skjutsa Jessica hem mig. Har kollat på mello. Sa redan från början att Brolle och Sanna skulle gå vidare till globen å de gjorde ju dom såklart.. Brolle är nog den hetaste killen jag vet ;-). Nu blir det en film innan de är dags för att snutta kudde. Jobb imorgon igen.. Å när tusan ska mitt gudbarn behaga att besöka världen??? Puss hej


Fredagsmys :)

Som vanligt =) Idag har jag varit ledig och bara slappat och gjort massa nytta hemma.. Och framför allt så har jag fått sova ut..  Ända till strax efter tio fick jag sova :) Sen trotsade jag faktiskt vädret och kylan och tog mig en promenad också..
Sen är det jobbhelg i helgen som väntar!! Det funkar ju det också :))
Inte har Jenny och Fredrik fått bebis än heller, jag håller på å bli ett nervvrak här ;) Imorgon har hon gått över en vecka..
Denna bebis är verkligen sjuukt efterlängad nu!!
Kan inte bärga mig tills jag få hålla den lille i min famn <3

Just ja, jag funderar starkt på att bli volontär också..
Varför inte liksom, nån timme efter jobbet då och då.. Att hjälpa en annan människa kan aldrig kosta mer än vad det smakar..
Såg en annons igår där gävle kommun sökte volontärer, och jag stannade upp direkt och kände: jaaaa de vill jag!
Ska ta tag i det där i veckan iaf..

Nu tänkte jag såhär gott folk.. Att jag skulle ge er lite fredagstips..
Som ni vet så är ju jag tokig i dofter, krämer, parfymer å allt sånt där..
Och nu ikväll så har jag suttit å rensat ut lite, då jag har på took för mycket av den varan =)
Men så har jag ju favoriter som jag såg börja ta slut och blev tvungen att beställa om =)

Så här får ni mina favoriter som jag råder er att köpa, ni blir inte missnöjda.. Jag lovar!!!

Body lotion från Aquolina med Lakrits och björnbär.. Går att beställa från Eleven.se och kostar enbart 85kr och räcker väääldigt länge!! 


Och Body Lotion och body spray från victoria secret.. Denna heter secret charm och luktar gudomligt gott..
Finns på nordicfeel.com kostar enbart 129kr och 149kr

  


Otroliga CLEAN serien har ju såå himla många fräscha parfymer, men just den här fresh laundry tycker jag allra bäst om.. Dom finns både på eleven, nordicfeel i butik och lite här och där =)
Den kostar lite olika på olika ställen, men mellan 500-700kr får man ge för den..


En ganska ocharmig flaska på cliniques happy men den luktar nästan barnsligt gott :) Finns också på nordicfeel.com för ynka 259kr
Inget att fundera över, haha =)



Aja nu ska jag fortsätta titta på lets dance :)
Och sen tror jag att jag ska titta en gång till på filmen burlesque.. med Cher och Christina Aguilera.. grymt bra är den!

Puss på er =)
från filmen..

De blir alltid värre framåt natten...

Missade en viktig läkartid idag igen.. varför har jag så svårt för de där?? Nästan så jag förtränger det på nå vis..  Idag avbokade jag den för att jag skulle göra nåt som kändes viktigare.. Träffa någon viktigare..  Men det blir inte alltid som planerat.. I söndags skulle jag också träffat denna viktiga person, men det blev inte riktigt som planerat då heller :(
Vissa saker kräver vissa vänner, man behöver vissa vänner för olika situationer.. Förstår ni hur jag menar då?
Även om alla mina vänner är lika viktiga.. <3
 
Hur som helst, så har jag jobbat först, sen var jag hos Nathalie och drack kaffe med henne, Kasia och Angii.. är jag kom hem tog jag ett lååångt hett bad och tände ljus och lyssna på musik.. de gjorde susen för värken.. ett tag..

Annars då?? Joo jag drömmer om en walk in closet, men hur ska jag lyckas med de.. finns ju inge utrymme för en sån här..
Hatar att ha många små garderober, jag vill ha en stor där jag kan ha allt samlat..
Förstå vad underbart de vore..
Jag ska nog fixa detta på nåt vis.. jag måste bara fråga gavlegårdarna om lov..
Jag har en massa ideer så jag hoppas dom inte säger nej =)
äh jag måste nog försöka sussa, har fått alldeles för lite sömn denna vecka.. (värker ju alltid som värst när man ska sova)  Jobba imorgon, sen är jag ledig på fredag.. Jag har jobbhelg, de är därför :)

Slänger in en liten gonattsång..
Puss




http://www.youtube.com/watch?v=hh39Bv-ZmvI

Söndag....

Ibland ogillar jag söndagar väldigt mycket!! Speciellt dom söndagar när min familj ska lämna mig..
Min syster har varit hos mig i helgen.. Hon kom och hämta mig på jobbet i fredags när jag slutade och åkte hem idag vid 3.. Tur att Sandra och Nathalie kom å förgyllde den iaf! Vi spelade bingolotto och kollade sen på due date, så himla rolig film!!
I fredags hade vi fredagsmys med lets dance och film.. På lördag åkte vi iväg på shoppingrunda.. owes och valbo, lite ikea å sånt =) Ullis shoppade järnet :)
Jag fick också lite presenter, hon e så snäll min syster <3
Sen lagade vi lite mat här hemma och hade jooooordens beslutsångest om vi skulle festa el inte.. Sanna och Putte hade inflyttningfest och samtidigt som vi väldigt gärna vela gå på den så vela vi också va hemma och bara mysa och ta vara på våran egentid tillsammans, men de blev fest till slut!
Det var en rolig kväll, både hos Sanna och på heartbreak.. :)
Hade tagit ganska många kort men de flesta var jättesuddiga av nån konstig anledning????? haha..
Lägger in dom få som blev skapliga iaf :)






Det blev ju iaf tre :) Och på festens viktigaste personer för mig <3
Synd att Nathalie jobbade och inte kunde va med..
Helgerna går på tok för fort..
Jag saknar min syster redan så sjuukt mycket...
INGEN kan nog ana hur ont de gör i mig när min familj varit här och åker hem igen, det finns inte ord som kan beskriva det..
Min syster betyder så otroligt mycket för mig och fick jag välja skulle jag inte vilja vara ifrån henne en enda dag egentligen..
Ulrika är den bästa människan i världen för mig!! henne älskar jag så mycket att jag nästan spricker :)
jag har sån tur som har mina syskon, både Peter och Ulrika har alltid ställt upp olagligt mycket på mig..
jag vann inte nåt på bingolotto som banligt men jag har ju redan högsta vinsten vunnit, min mamma, min pappa, sykonen och syskonbarnen.. och självklart vännerna.. men  dom kan ju försvinna av små små anledningar när man minst anar det, även dom man ställt upp på jämt och försvarat när andra tyckt att man inte ska det och när andra vänt ryggen till.. då har jag ofta stått kvar å stöttat.. Man kan ljuga så man tror sig själv men ändå skylla på andra att dom e opålitliga, lustigt egentligen..
Aja de jag vill säga e att familjen försvinner ju aldrig.. Och jag försvinner aldrig heller..
På tal om vänner =) Jenny går nu över tiden, hon hade bf igår men än har inte mitt gudbarn tittat ut..
Jag vet inte om jag klarar denna väntan längre, bebis promenerar på mina nerver ordentligt nu, haha..
Näe nu ska jag sussa, de är jobb imorgon.. världens bästa jobb :)
 
Bilden jag la ut för nån dag sen på Kasia verka inte funka så jag lägger ut den på nytt nu :)
Godnatt mina fina..




Shoppade lite tilll bebis idag.. Bebisen s...

2011-02-03_22_46 (MMS)

Shoppade lite tilll bebis idag.. Bebisen som jag vilken minut som helst ska bli gudmor åt <3 vilken minut som helst var väl att överdriva men Jenny har tid om två dagar så de kan ju faktiskt hända när som helst.. :-) du kommer bli så älskad lilla ängel <3


Kasia gör sig fin :-) Vill man bli fin får...

img_2633 (MMS)

Kasia gör sig fin :-) Vill man bli fin får man lida pin.. Inte för att hon behöver bli finare.. Men de är ju vad jag tycker.. Haha.. Just nu sitter jag Kasia och Nathalie hos mig å dricker kaffe å surrar :-) jag har shoppat lite mer åt bebis på stan idag.. Nu får den faktiskt kika ut.. Går som på nålar å så fort telefonen ringer hoppar hjärtat upp i halsgropen på mig :-) puss puss


RSS 2.0