På benen :)

Japp då är jag på benen igen =) Har legat i magsjuka 2 dagar!! men fyy f*n säger jag bara.. Finns inget värre.. Hörde runt omkring mig hela tiden om magsjuka hit och magsjuka dit å kände mig så lycklig som klarat mig.. jo tjena, där fick jag!! Men idag har jag jobbat, något mör i kroppen och öm i mage och revben men allt går =) Nu känner jag mig piggare än nånsin (haha, nu tog jag kanske i)
tisdag och onsdag var jag hemma, och vad har jag gjort? Legat som en slakt i soffan å sett ca 30 avsnitt av rederiet =)
Igår tokstäda jag ur alla magsjukebaciller iaf.. vädra så jag trodde jag skulle frysa till is ett tag :)
Var rätt mycket på jobbet idag, men de är ju roligt när det rör på sig! Alla scandicchefer och direktörer i sverige bor hos oss inatt.. dom ska ha fest med after ski tema, så det var ett riktigt ståhej och välorganiserat ute på baksidan.. Dom får nog jättemysigt!!
Personalen ska jobba utomhus.. brrrrr :)
Imorgon kommer mamma hit då jag slutar och ska va med mig hela helgen.. pappa skulle inte med.. Han kunde ju inte komma då han var tvungen att titta på fruntimmertv som lets dance, han skulle minsann se på spåret han :) haha, mamma säger att jag är så sjukt lik han, förstår inte vad hon menar.. Att jag skulle planera allt och att allt måste vara lika varje dag.. haha.. mmm Måste nog hålla med lite.. Pappa
MÅSTE bada måndag, onsdag och fredag, dom andra dagarna räcker det med en dusch :) men grejen e att det är inte bara att han måste bada utan han måste göra det kvart över fyra också :) Så mamma har ett riktigt tjå när dom ska åka hit till mig på fredagarna :) Och jag då?? Jag måste tända mina värmeljus kl 20.00 varje kväll, måste göra ordning kaffebryggaren innan jag lägger mig.. Hänger strumppr, bh och trosor i badrummet innan jag går å lägger mig, resten av kläderna hänger jag på en stol i köket innan jag lägger mig, för att allt ska va så enkelt som möjligt på morgonen! får inte stå en endaste kopp i disken när jag vaknar så jag måste diska innan jag somnar :) Faktiskt ganska jobbigt beteende när jag tänker efter :)
Ikväll har jag iaf en jättemysig kväll för mig själv..
Lägger in några bilder
TÄNDA LJUS OCH UNDERBAR MUSIK PÅ SPOTIFY :)



Och sa har jag mitt hjärta bredvid mig som jag fick av min bästa vän Jenny <3


saknar henne och hon går mig på nerverna, hon ska ha bebis om 9 dagar.. Jag ber till gud att han kommer en dag då jag är ledig eller har slutat för dagen.. för jag ska då sitta där till han behagar att titta ut..
Det är stort.. när ens bästaste bästaste vän i hela världen ska ha sitt första barn <3
jag tror att jag är mer nervös än Jenny själv :)
Näe nu ska jag titta på lite OTH, gossip och beverly :)
Först slå en bella till min kära brorsdotter Johanna och berätta nåt skoj =)

Ska lägga in en bild här på vad jag hitta i mitt badrumsskåp ikväll =)

Inte bara EN tandborste heller, haha.. Mina gästtandborstar :)
Eriksson, Nathalie, Rickard, Johanna, Matilda, Karin och en hemlig :)
Dags att rensa bort kanske =)
Nathalies måste ju va kvar då hon väldigt ofta sover här.. Johanna och Matilda får nya nästa gång dom kommer :)
Erikssons får vara kvar i hopp om att jag snart får ett sånt fint besök igen :)  Rickards då?? haha, han kan också få en ny då han kommer, för jag tvivlar inte på att han kommer att göra det.. Vi brukar ju återförenas när vi fått vila ifrån varann ett tag =) som kompisar då förstås :)
Aja, så min uppgift nu är alltså att köpa nya tandborstar så ni vet, haha..
Jennsan och lille loyden ska ju få nya också :)
Roligt att blogga om tandborstar..
I brist på annat!! Sov gott mina essklingar där ute.. me love you!
Och glöm inte att livet är underbart då underlivet är bart ;) ;) ;)


Mitt lördagsnöje :-) rederiet :-) Den bäst...

2011-01-22_22_45 (MMS)

Mitt lördagsnöje :-) rederiet :-) Den bästa svenska tv serien genom tiderna :-) har en hel dvdbox att gå igenom.. Började titta igår och nu kan jag inte riktigt sluta :-) Eftersom de är min jobbhelg så är de ju skönt att ha nåt att titta på när man ändå ska ligga hemma å softa.. Å de är en skapligt ung micke persbrandt med i rederiet. Men dock lika snygg :-)


Bättre sent än aldrig =)

Skulle ju ha skrivit om Lassekryssen för flera dagar sen men den tanken bara flög iväg :)
Förstår inte var tiden tar vägen riktigt..
Tycker man borde ha massor av den, men så är det verkligen inte, haha..
Så vad gör jag med den då? Jaa säg det den som vet :)
Kanske ska skriva lite om innan jag for på kryssning också, för då på fredagen kom ju min bästste Jenny till mig och var här hela helgen.. Och gissa om det var mysigt då.. Att en människa kan få en att känna sig så hel är rätt konstigt..  Vaknar upp på morgonen av doften från nybryggt kaffe och tända ljus.. så är det med Jenny, hon går alltid upp en stund före mig, fixar kaffe och tänder ljus och myser till det..  Hon vet hur jag ska bli väckt och vad jag mår bra av.. Och detta gör hon trots att hon e höggravid och knappt orkar gå, haha..
Det är vänskap det!! <3
På tal om att hon e höggravid så är mina nerver i full gång inför det..
Tack gud för att hon ska föda här i Gävle, så jag har nära :)
varje gång hon sa att de hände nåt i magen så börja hjärtat slå i 370 =) De e ju som sagt bara 2 veckor kvar nu!! Hjälp!!
Lägger in lite bilder från helgen och på hennes fina mage :) och fina kille också såklart.. Fredrik!

Här var vi på waynes å fika med kasia, efter en rätt tung shopping på stan :)








här visar hon Johanna och Syrran lite bebiskläder :) hon fick ju lov att ta med sig "dagsattåkaåfödabarnväskan" till mig ifall att :)


Älskar dig min bästaste bästaste vän <3 Tack för helgen!

Så ska jag väl skriva "lite2 om Lassekryssningen då. Johanna och syster kom ju på söndagen och sov här.. Jenny var kvar till nästan 9 på kvällen hon också tills Fredrik kom å hämtade henne =) Vi käkade lite mat och sen kollade vi självklart på solsidan :)
När jenny åkt hem kollade vi på två filmer, så de blev rätt sent i säng.. jag hade ju resfeber också som vanligt innan dessa kryssningar.. det jag är mest rädd för är att jag ska komma på båten å det står Lasse berghagen- Inställt :) haha..
Mamma e så gullig, hon hade skickat med varsitt kuvär med pengar i och så hade hon skrivit, ha en jätterolig resa, här får ni en slant av mig.. vi fick 500kr var.. gomamma <3
Resan till stockholm gick bra, men ac.n funka inte i bussen så det var vaaarmt :) Stannade på snuskigaste stället jag vet som vanligt.. Resturangensom inte ens har ett namn, en trasig skylt så det står endast baren på, och så har de stått i alla år som jag varit dit.. Och lukten därinne, hua jag klarar bara inte av den, det luktar unket å gammalt.. brr, Johanna gjorde iaf ett försök att köpa en smörgås där trots att jag varnat henne, haha jag tror hon ångrade sig ganska snabbt :)

Hoppas dom byter rastställe snart för detta är verkligen inget höjdare.. gryttjom, namnet säger ju allt.. haha Näe nu ska jag inte vara sån heller..
Väl ombord på båten kände jag mig hemma.. Dessa otroligt söta pensionärer som springer runt runt..
Efter några braköl och baileys & mjölk vart jag på de där tokhumöret jag kan få.. Så jag stannade ett äldre par och frågade, vilken tid uppträder Lasse Stefanz? Dom svarade- men dom uppträder imorgonkväll på nästa resa dom.. Jag- åh nej, vilka uppträder ikväll då? Dom- det är Lasse Berghagen.. Och jag säger: åh neeeeej, typiskt!! Aja, han får duga..
hahaha.. dom tyckte nog synd om mig, men dom skulle bara veta :))
Ska inte bli för långdraget för jag märker att jag redan rusat iväg med text :)


Vi hade såå himla roligt iaf.. träffade massor av roiga människor..
Marie hoppade ju på i stockholm hon med som vanligt, min pärla.. så himla roligt att träffa henne varje gång..
Hon hade bett Erik (grönwall) att följa med, men han skulle på grammisgalan, haha.. hur kunde han välja det framför oss och Lasse.. konstig kille =)
Innan Lasse var vi självklart in till vinbaren och lyssnade lite på fatastiska Nicklas Amran när han sjöng :)

22.00 stod jag parkad längst fram vid scen som vanligt..  Kände att jag kanske druckit lite för mycket när jag ställde mig där, men så fort Lasse kom ut på scen så försvann det och jag stod lätt med båda fötterna på marken igen.. Det är kul att se att han blir så glad att se mig =) Även om jag blir mycket gladare att se han, haha..

dom få korten jag knäppte blev inte alls bra.. tråkigt nog glömmer jag bort att knäppa kort.. jag tycker att det tar bort fokus för mycket att stå å fippla med kameran..
Iaf så var det ju lika bra som vanligt..
Jag tror vi alla röjde loss på discot till kvart över fem på morgonen.. Riktigt skoj hade vi..
Jag klev upp igen kl halv tio på morgonen, så jag hade kanske sovit i 3 timmar el nåt.. Klev upp och duschade lite kallare till en börjab för att vakna till liv och för att kunna se någorlunda pigg och fräsch ut..
Väckte kära Johanna (syster var självklart redan vaken och gått upp för att dricka sitt morgonkaffe, haha)
Sen gick vi upp och käkade lite frukost och drack kaffe..
vi gick och mös på hela dagen bara..
Pratade såklart lite med Lasse också.. fick pussen och kramen =)
han funderade hur jag orkade lyssna på han gång på gång och undrade hur jag alltid kunde vara så glad!! jag förklarade att de är han som ger mig den energin och att han är värt det, plus att jag har så otroligt fin familj och vänner som ställer upp och följer med gång på gång.. han strök mig på kinden och sa: vi ses igen i maj :)
I maj kommer han till Gävle förstår ni.. 2.5 timme i konserthuset :)))
Det kommer att bli helt otroligt bra..
folk frågar mig gång på gång: Linda hur kan du vara så himla förtjust i Lasse?
Svaret är enkelt: Hur kan ni INTE vara det?


Denna fina fick jag av min bästaste Jenny ...

2011-01-15_14_54 (MMS)

Denna fina fick jag av min bästaste Jenny idag <3 vi har haft en jättebra dag heeela dagen idag. Vi avslutade den nu ikväll med att titta på våra favoritfilmer. Romantiska filmer såklart. Vilka de är, de e våran hemlis :-) nu ska vi snutta kudde. Så natti natti..


Jättemysig kväll all the way :-) :-). Förs...

2011-01-14_19_35 (MMS)

Jättemysig kväll all the way :-) :-). Först har jag jobbat idag sen tränade jag ocj sen lö sex kom min höggravida bästis Jenny. Vi gjorde oss ordning och åkte in till stan å mötte Kasia och Nathalie :-) vi hade bokat bord på helt enkelt halv åtta. Mycket god mat och de bästaste sällskapet. Sen åkte jag och Jenny hem till mig igen. Vi har nu myst ner oss i våra pyjamaser och kollar på eat pray and love med Julia Roberts. Lite kul att våran svenska Tova Novotny är med i den :-) Iaf är det underbart att ha min Jenny här heeela helgen.. Jag har överlåtit min älskade säng till henne och tar madrassen. Hon tänkte vägra men jag sa att det inte va nån ide att diskutera saken. Min gravida bästa vän ska inte ligga på en madrass :-) puss och godnatt <3


Oj så längesen de var sen jag bloggade nu....

2011-01-07_16_19 (MMS)

Oj så längesen de var sen jag bloggade nu.. Har inte riktigt haft tid.. De har varit nåt hela tiden känns de som.. Full rulle sen jag kom hem från s-hamn.. Och jobb förstås :-) syster och barnen var ju här en natt och sen kom Johanna och Matilda och sov en natt.. Jättejättemysigt. Och äntligen har jag kommit igång å börjat träna igen och det är helt underbart. Har ju legat riktigt på latsidan där. 3 månaders sen sist innan ja började nu.. Usch och fy.. För övrigt tycker jag att livet e fantastisk. Va skönt att åka hem å fira jul och ladda om bland nära och kära men nu är det jätteskönt att va igång igen med jobb å träning och allt annat gött ;-) Jag vet vad jag vill ha i mitt liv och vad jag inte vill ha framförallt och de är de viktiga. Man vill ju inte ha sånt el såna som sprider dålig energi liksom :-) inte heller dom som inte ser och vet vem jag är.. jag är att lita på och alla nära vet de å de betyder mest. Snart är de Lasse B me sis å jojo.. Yeey 5 dar kvar. Natti natt <3


Bye bye south harbor for now :-) Ja då va...

2011-01-02_13_59 (MMS)

Bye bye south harbor for now :-) Ja då var de dags att åka hem till Gävle igen då, efter en underbar julledighet hemma i söderhamn.. Syster och barnen skjutsar hem mig å stannar en natt hos mig.. Vi ska spela massa wii och se bra filmer. På tisdag börjar jag jobba igen vilket ska bli otroligt skönt.. Man blir lätt förslöad av ledighet.. :-P puss häj


RSS 2.0