MEEEEEEN säg mig, är det lagligt att va så...

2011-09-24_21_41 (MMS)

MEEEEEEN säg mig, är det lagligt att va så här het?! Tror nog inte det.. Inte bra för hjärtat e de inte :-)


Ladies night på läkerol i lördags :-) lika...

2011-09-24_21_21 (MMS)

Ladies night på läkerol i lördags :-) lika bra som förra året men denna fång slutade de med att jag är kär i tre killar nu. Tomas Järvheden, Brolle (såklart) och Martin Stenmarck :-) De var jag, Emilia, Lillemor, Emma och Mariana som var där. Tack vare bästaste Jessica Englund. Resten av helgen har också varit helt perfekt. Brorsdotter Matilda och Alex kom på fredagkväll och var här tills idag. Så himla mysigt. Igår gjorde Nathalie oss sällskap. Vi käkade lite kyckligvraps och kolla true talant och film. Senaste Maria Vern. Jag bara älskar dom filmerna.. Dom e ju lite som wallander och beck å de e ju min typ av film de. Annars har de blivit en sjuhelsikes massa shopping denna helg. Så man e nöjd å belåten. En jacka och ett par höstskor rikare bland annat. Dock aningen fattigare nu då. Men va gör väl de :-) Just nu ligger jag å Nattli på varsin bädd och wordfeudar på telefonerna :-) nördigt värre men man har ju blivit beroende av de spelet.. Men nu måste de bli natta för de e jobb imorn


Titta sån söt jag fick ikväll av min goa f...

2011-09-18_22_07 (MMS)

Titta sån söt jag fick ikväll av min goa fina vän Sandra :-) bra för att hon tycker om mig. Så himla gullig är hon <3 vi har haft en riktig myskväll ikväll. Först när jag kom hem från Söderhamn åkte vi på österns pärla och åt sen spelade vi bingolotto och kollade true talant hos mig. Å vi är ju lika blödig båda två så vi satt här å grät när Jacob gick vidare. Ingen vinst på bingon som vanligt men de gör inget. För övrigt har jag haft en jättebra helg hemma. Om förkylningen och hostan kunde släppa nu så skulle allt vara perfekt :-) puss å godnatt.


Tjusiga tjejer på interpool :-) Vi var och...

2011-09-13_20_44 (MMS)

Tjusiga tjejer på interpool :-) Vi var och firade Nathalie i tisdags genom att äta lite god mat på interpool :-) självklart fick hin en liten goodiebag me presenter också :-) hon fyller på söndag men hon e i sthlm då.. Jättetrevligt var de iaf :-) Nu har jag precis gjort helg och sitter i bilen med Lina på väg hem till Söderhamn. Ska fira ett annat födelsedagsbarn. Pappsen fyller år imorgon. Sjukt slut e jag nu, straffen man får för att man jobbar när man inte är frisk.. Kan bara skylla på mig själv också. Då Ewa sagt åt mig att gå hem flera gånget, men icke. Vrång å envis jag å :-) gnällig är jag men envis ändå, haha.. Puss å trevlig helg på er :-)


Men vet ni va?!

Jag tror bestämt att ni har rätt, jag har varit sjukt dålig på uppdateringen av bloggen på senaste och jag har ingen annan ursäkt än att jag inte haft ork och lust.. Det har varit så mycket nu så jag la det på hyllan ett tag :)
Förra veckan hade vi sorg på jobbet och självklart fortfarande.. Något fruktansvärt har hänt en kollega men inget jag tänker skriva om här.. 
Så jag skriver lite om vad jag gjort sen senast..
Semestern tog ju slut och jag trodde de skulle bli tokjobbigt efter en alldeles underbar semester med alla nära och kära. Men det gick ju jättebra, när jag väl kommit tillbaka kändes det som att jag aldrig varit borta.. Jag var hemma igen :) Var iväg till sthlm en dag när jag var ledig och träffade min älskade vän Sara och sen pärlan Marie.. Jag och Marie var även på kryssning i lördags med birka paradise.. Superkul punkt! :)

Svårt att komma ihåg allt man gjort när de var så längesen jag skrev..
Mamma var hos mig mina två första veckorna jag jobbade efter semestern, för hon hade nyss börjat sin då.. Och Satan i gatan va mycket vi fick gjort här.. hon hjälpte mig att slänga en massa krafs som jag spart bara för att ..

Åhh nej nu fastnade jag vid sex and the city så jag kan inte koncentrera mig heller :(
Lägger in lite bilder då iaf :)

Småstadsliv live på berget i Söderhamn :)


Jag och min gudson Zack i furuvik, där släpper man gärna inte taget ;)



Sååå sockersöt =)


Lasse på sommarkväll :)


Jag och Rickard i stugan :)


Sara och lille William <3


Jag och finaste Helena <3


Underbaringar Lina och Helena <3

Jag får lägga in lite mer bilder nästa gång, nu vet ni af lite vad jag hållt på med :)

Puss

RSS 2.0