Sköna Söndag :))

Jaa, det var fest igår, och jag var full :) Det börjar bli en vana nu när jag är ledig på helgerna.. *s* Fast igår var jag iofs inte ledig, då jobbade jag.. Men sen vart det tokstress hem å fixa till sig, för att sen dra vidare till Nathalie och Sofie på fest!
Insåg hur gammal jag är när vi körde "jag har aldrig" och jag var tvungen att skicka ett smygsms till Jenny där frågan löd: Jennsan, hjälp va fan har jag aldrig? ha ha.. Hon konstaterade bara samma sak som mig.. Näe det finns inget som jag inte gjort..
haha. fast jag kom på sen att jag är ju egentligen lyckligt lottad.. Jaga har haft sjukt kul och gjort det mesta, testat på det mesta.. tillsammans med massa underbara vänner. jag har alltid haft turen att haft de absolut finaste vännerna och de mest underbara..
Ja, nästan alla iaf.. Det finns ju vissa undantag.. Vissa har jag älskat enorm mycket men blivit enormt sviken av också.. Men vem har inte det?! det har väl alla.. Fast visst är det sjukt? Att det är en självklar sak.. Ska det vara så?! Ska det vara så att någon man älskar ska ha sex på ens födelsedag med en annan person man älskar? Eller att  man ska upptäcka killen man älskar ligger i sängen med en annan tjej, som gömmer sig under täcket, men när man väl flyttar blicken neranför sängen inser att man känner igen varje litet klädesplagg, (tom strumporna och BH.n) för att det är en bästa väns kläder! Näe men visst, man har blivit starkare och lärt sig nåt av sånt också.. :))

Över till nåt helt annat :) kommer ni ihåg när jag berättade tidigare i min blogg om att det hände en massa skumma saker hemma hos mig??.. Att jag kände det som att Anders var här med mig.. att musiken slogs på av sig själv och sånt!! Det har iaf hänt en ny skum grej.. Jag berättade ju att jag hittade kortet jag letat så mycket efter på sörling.. ahh, det var ett kort som fanns på en känd mc klubbs hemsida, men som var kodat och endast medlemmar kunde se det.. Sörling visdade mig dom ibland.. Men efter olyckan och de att sörling dött så höll jag på å leta mig hysterisk efter det kortet, men det gick inte.. Nu hittade jag ju det på en killes hemsida men det gick inte att spara det, för de var låst på nå vis, så jag knäppte kort på datorn på det med min mobilkamera..
Ca 2 timmar senare när jag la in det som bakgrundsbild på mobilen, pajade den totalt.. Telefonen alltså! Min nya fina telefon.. Nu är den helt svart och jag får använda min gamla :(
Är inte det skumt?? inbillar jag mig.. Näe visst är det riktigt skumt, eller?
By the way så saknar jag anders så mycket så det värker.. Nu när det börjar bli vår och det är dags för alla uteserveringar kommer minnena att komma som mest.. Det var liksom mina och anders smultronställen att umgås på.. Uteserveringar med en kaffe eller en iskall öl och bara snacka skit i TIMMAR! Önskar han vore här nu!

Vill ha tradolan nu så mycket att jag skulle kunna betala alla pengar jag har för dom!! Mina är slut och dom är de enda som hjälper mot mina värkande händer och som hjälper mig att få en hel natts sömn..
När ska jag ha tid att gå till läkaren å få nya!! :((

Annars så har min söndag varit slapp och skön.. Var ute å gick en sväng, men mer än så har det inte varit.. Massor av bakis och  massor av telefonpratande.. Alla verkade vela prata med mig idag.. =)) Min gamkatta Magnus ringde, och det är alltid lika roligt för vi har alltid nya galna historier att berätta för varann..
Saknar mina småhänder och småfötter, de vackraste ögonen nu.. Min systers barn såklart!! :)
Det är A total eclipse of my heart att vara ifrån dom för länge..
Om nio dagar åker jag på Berghagen kryssningen..:)) Den där långbenta karln ska nog se upp han, jag kommer ju jaga han.. Han har liksom ingenstans att ta vägen heller.. hahaha.. Han kan ju förstås hoppa överbord, men där kommer han inte långt heller, för jag är ju faktiskt en gammal tävlingssimmerska :) Det enda som han utsätter sig för då är ju lite krympning i det kalla vattnet, och då menar jag inte de 1.23 långa benen :))
Näe nu blev jag sådär Lars-Nilsskadad igen.. dags att sova på riktigt.. :)
Taxfreen borde stänga parfymavdelningen när jag åker, för det finns alldeles för många underbar dofter som är menade för mig ute nu igen.. Jag måste nog föra över lite från parfymkonton innan.. Elisabeth, Paris, Donna, och alla fantastiska designer skulle bli besviken på mig annars.. Oj Oj..

Natti natti gott folk!!

   
Gävles skönaste och bästa brudar!!

Detta är jag väldigt fashinerad av.. Dom e så duktiga..
Obs!! Prova inte på detta hemma nu!! :))

// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0