Äh..

Ja denna semestervecka börjar leda mot sitt slut.. Den har gått fort..
Just nu sitter jag ute på balkongen med tända ljus å lyssnar på lite musik.. Mamma gick precis å la sig! Vi har kollat på film.. Jag borde väl också gå å lägga mig snart, för imorgon är det familjedagen på furuvik med jobbet!  Det ska bli riktigt kul..
Tänkte gå ut med tjejerna ikväll men vill inte riskera att träffa "han" ute än..  ( med han menar jag ju personen jag skrivit om som försökte slå sig in i min lägenhet för 3 veckor sen, det var ju rättegång igår) Och sen kan det ju vara skönt att va pigg imorgon å inte bakis =)

Veckan har iaf varit jättemysig.. Mamma kom ju på tisdag.. Hon hade med sig sin cykel och jag köpte mig en cykel så vi har varit ute å cyklat ganska mycket, vilket har varit riktigt skönt.. Skönt att få motionera på ett sätt som mina fötter klarar av..
Sen har jag ju varit till specialisten, så nu har jag fått inlägg till fötterna och skorna.. Ska pröva dom i 2 veckor nu då..
Det är ju lederna.. Dom är inte riktigt som dom ska.. Men dessa inlägg ska ju göra så det blir stabilt nu då, så dom inte åker omkring.. äh svårt å förklara men de känns ju helt klart bättre.. En jäkla skillnad..
Vad har vi mer gjort då.. hmm mest bara umgåtts, myst och shoppat å fixat :)
Jag har köpt en ny tv :) Jättenöjd med den.. En 42 tums plattistv :) En ny tv bänk också..

Just ja, på onsdagen var jag å mamma och fika med gamkatta som jag gärna kallar Frippe för :)
är så glad att jag har dig som vän, du är väldigt speciell för mig och jag uppskattar dig sjukt mycket.. Lustig relation de där haha.. Förstå att vi börja prata som främlingar på lunarstorm för 6år sen, sen på msn, sen i telefon typ varje kväll i ett år.. Han bodde i hudik å jag stockholm, sen flytta jag hem.. då tog vi en dejt på furan i söderhamn.. Sen börja vi dejta el va man ska säga ett tag.. VÄLDIGT struligt fram å tebax då jag hade Magnus i hjärtat också fortfarande, haha..
Frippe flyttade till Gävle och bara några månader flytta jag efter.  Ännu mer struligt och en mer omtumlande relation i ca 8 månader.. Vi bröt me varandra å höll oss ifrån varann ganska bra i början men de gick inte så länge.. Vi kan liksom inte va utan varann på nå vis och nu sen 2 år tillbaka är vi bästa vänner.. Och jag vet att han finns för mig till 100%
Du är en trygghet hjärtat! :) Massa kärlek till dig å oss..


Har varit så tryggt att ha mamma här, jag har kunnat sova nästan hela nätterna.. Hade mardrömmar om de som hände en natt så jag vakna kallsvettig å halvt panikslagen, men annars har de varit lugnt..
Ja förutom torsdag natt då.. Då var jag väldigt nervös för rättegången på fredagen.. Sov oroligt..
På fredagmorgon klev vi upp tidigt och begav oss till tingsrätten.. Åå va nervös jag var, tur mamma var med.. Och där utanför kom Emilia gumsan..  Jenny å Fredrik var redan där..
När dom ropade in oss till sal 5 trodde jag inte att benen skulle bära mig.. usch..
Men sen.. då dom ropade in "han" oj oj oj.. vilken smäll i magen..
Att se ansiktet på honom, han som man varit rädd för i 3 veckor.. usch usch säger jag bara, går inte att beskriva..
Så mycket blandade känslor där under rättegången.. Arg, rädd, beviken, ledsen, nervös..
Dom trodde ju såklart på "oss" och "våran" berättelse.. (vill inte skriva in namn här som ni säkert förstår) hans historia höll ju inte, han visste ju inte själv va han pratade om.. Inte mycket iaf..
Ni skulle sett blicken jag fick när han sa att han trodde han var välkommen hos Linda å pekade på mig. Hua..

Dom vela att han skulle få fängelse men bara en vecka innan detta hände hade han gjort ett annat brott å blivit dömd till vård och behandling som han aldrig hann påbörja för att han gjorde detta.. Så dom tyckte han skulle få en sista chans att fullfölja det, för att med hans psyke och sociala oförmåga skulle han bara komma ut om några månader som en ännu värre männsika å ännu argare..
Så han dömdes till skyddstillsyn och behandling, vilket innebar att efter rättegången åkte dessa handklovar av å han var på fri fot.. Då var jag ett nerv vrak.. Tror inte ens att jag sa hejdå till Jenny, Fredrik och Emilia ordentligt.. Men det har varit lugnt än så länge iaf.. Såg och hörde han en gång idag utanför här..
Så vi får väl se vad som händer, och hålla tummarna på de bästa..
Som sagt MASSA blandade känslor efter all information som dök upp om honom på rättegången..

Idag har jag mamma och Lena cyklat till bolognen å sjungit nationalsången å firat lite sveriges nationaldag.. Sen var vi ut å åt.. Sen har som sagt jag å mamsen kollat på film...
Imorgon efter furuvik åker mamma hem igen, och på måndag är de jobb igen,
Undra vem som ska sova hos mig imorgon natt då?!!!
Önskar att skiten skulle va över, men icke.. Trött på att vara rädd nu, riktigt trött på D.
 
Trött på att vara besviken på en viss person också, men de blir bara värre å jag orkar inte ta upp de en gång till.. Det var droppen de sista jag fick..
Nu har jag lagt av mig det helt..

Ganska tyst har jag varit om känslor å kärlek va? haha, det är jag ett tag till :)
Klart de finns nån ;)

Nu avslutar jag detta med att säga att jag älskar min mamma mest i hela världen.. Finns ingen som hon.. Hon är grym, hon är bäst, hon är allt helt enkelt..

Natti natti..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0