Helgen mm

Jaa, hmm.. Vart ska jag börja då!  På torsdag natt kom fredrik hit, vi satt å prata till halv 6 på morgonen tror jag! Då åkte han hem till Söderhamn! Det var skönt att prata ut.. Och att få prata med någon som var med denna hemska natten.. Skönt att få ur sig alla känslor å tankar man haft efter.. Vi båda vart ledsen och när fredrik åkte sprutade tårarna på mig! Det är nåt med honom som gör ont.. När jag tittar i hans ögon och ser saker blir jag ledsen..
Sen på fredagen var jag ledig som tur är,, Då satt jag bara å stekte på balkongen,, Sen kom Kasia med öl.. Efter ett tag kom Nathalie också å sen Böxa.. Vi satt på balkongen å drack lite.. Kasia och Nathalie drog på krogen dom, men jag struntade i det eftersom jag skulle jobba på lördagen.. Grymt duktig :)

Hade klart bästa sovsällskapet iaf den natten ;)

Gick faktiskt bra å jobba på lördagen, lite prblem med fötterna, lite huvudvärk men annars bra.. Var ju sjukt fint väder ute så de var ju lite tjatigt..
PÅ kvällen var jag å Kasia ut å käka.. jättemysigt och sen satt vi hemma hos mig på ballen med tända ljus å spela spel, drack kaffe, käka godis å prata skit :)
Lugnt å skönt och mys..



Våran Nathalie drog till stockholm hon :)

Idag har jag också jobbet, sen hem å duscha.. Jag å Kasia satt oss på tant grön å kika på folk i det underbara vädret, sen åkte vi hem hit..
Sitter på ballen å spanar på otrogna killen mittemot :)
Väldigt intressant faktiskt :)

Nu ska vi gå in och kolla på dvd film med glada hudik teatern som vi fick som minne när dom lämna hotellet efter den där underbara vecka dom var där :)
Nu har jag semester en vecka.. Ska till läkaren och fotspecialisten men annars innebär den veckan bara vila och ledighet.. Mina fötter behver verkligen det.. mitt psyke också för den delen..
Blir nog rättegång i veckan oxå.. usch usch usch.. nervs..
Mamma kommer imorgon å ska vara med mig på allt hela veckan.. underbart ska det bli.. Vi ska gå på lite visningar också på lite lägenheter..

Just de ja, Kasia vill att jag ska skriva å berätta att hon stal en cheeseburgare på mc donalds :) ha ha ha..
Puss då så länge

En bild på gdingarnas bil :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0